• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Μετά από 6 χρόνια
Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω!
Νέα 28/04/2017 - 14:57

Οι φετινές δυσκολίες για τον Danilo Petrucci - πάνω στη νέα GP17 - δεν είναι αμελητέες, με τον ίδιο πάντως να μην παραδίδει τα όπλα.

 

Αρκετά θέματα με το μπροστινό είχε όλο το Σ/Κ στην COTA, ωστόσο την Κυριακή κατάφερε να πάρει μια ενθαρρυντική 8η θέση στον αγώνα.

 

«Μέχρι και το Σάββατο, δεν ξέραμε πως να λύσουμε τα προβλήματά μας... να φορτίσουμε το μπροστά; το πίσω; να ψηλώσουμε τη μοτοσυκλέτα, να την κάνουμε πιο κοντή; δεν ξέραμε...»

 

«Το βράδυ πριν τον αγώνα, ένα μέλος της ομάδας μου έστειλε στο smartphone κάποια δεδομένα και τα κοίταγα δυο ώρες».

 

«Κατάλαβα ότι με λιγότερη δύναμη, η μοτοσυκλέτα θα είναι πιο ήρεμη και πιο εύκολη. Και δούλεψε στον αγώνα, καθώς στόχος μου ήταν να πάρω μερικούς βαθμούς».

 

«Στο τέλος έφτασα και τους Miller, Folger και Lorenzo, ενώ ήμουν και πάλι κοντά στον Dovizioso».

 

«Ξεκινήσαμε με το σκληρό λάστιχο μπροστά, που δεν το είχαμε δοκιμάσει όλο το Σ/Κ. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, όλο το Σ/Κ “βγήκε” στο ζέσταμα».

 

«Είναι απίστευτο, διότι συνήθως στο ζέσταμα δεν καταλαβαίνω πολλά και φοβάμαι μην πέσω και τα καταστρέψω όλα για τον αγώνα».

 

«Αυτό σημαίνει όμως ότι αποκτώ εμπειρία. Μετά από μόλις έξι χρόνια, αρχίζω και κατανοώ κάποια πράγματα».

 

«Θεωρώ ότι ακόμα πληρώνω το χρόνο που έχασα στα χειμερινά τεστ. Είναι ακόμα αρχή του Πρωταθλήματος κι ακόμα μαθαίνουμε».

 

«Στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη Ducati και στον αγώνα της COTA το χάσαμε για μόλις δυο δευτερόλεπτα. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Assen: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Η VW πουλάει την Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα