• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Ολική Καταστροφή!
Ένα από τα χειρότερα GP για τον Espargaro
Νέα 27/04/2017 - 11:59

Το Σάββατο, ο Aleix Espargaro αντιμετώπισε πρόβλημα με έναν κινητήρα του και είχε τρεις πτώσεις από τις ΕΔ3  μέχρι τις ΚΑΤ1.

 

Στο τέλος, είχε χαρακτηρίσει εκείνη την ημέρα ως τη χειρότερη της ζωής του! Δυστυχώς για τον ίδιο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλύτερα για τον ίδιο.

 

Από τους πρώτους γύρους του αγώνα κάτι δεν πήγαινε καλά με το μπροστά ελαστικό του. Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο, που αναγκάστηκε να επιστρέψει στα pits.

 

Εκεί άλλαξε μπροστινό και επανήλθε στον αγώνα για να τερματίσει στην 17η θέση.

 

Ήταν μια «ολική καταστροφή» για τον Aleix Espargaro, ο οποίος ποντάρει τώρα στα δυο ιδιωτικά τεστ με την Aprilia, με το πρώτο να ξεκινά χτες στο Mugello.

 

«Από την πρώτη στιγμή δεν μπορούσα να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα κι έχανα το μπροστινό. Με κάθε γύρο τα πράγματα χειροτέρευαν και απλά προσπαθούσα να μην πέσω».

 

«Οι χρόνοι μου ήταν αργοί... δεν ήθελα να αποσυρθώ, αλλά ήταν και αδύνατον να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα. Το μπροστινό ελαστικό καταστράφηκε τελείως σε 6-7 γύρους».

 

«Έτσι το αλλάξαμε και επέστρεψα στην πίστα. Ο ρυθμός μου ήταν αξιοπρεπής, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε μια θέση στη δεκάδα. Δυστυχώς όμως αυτά συμβαίνουν».

 

«Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το Σ/Κ. Δεν υπήρχαν καθόλου θετικά, αλλά πολλά από τα οποία πρέπει να μάθουμε. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς».

 

«Τώρα έχουμε ένα διήμερο τεστ στο Mugello και μετά θα πάμε στο Le Mans για άλλο ένα τεστ, πριν τον αγώνα της Jerez».

Επόμενο άρθρο »

Ακόμα άρρωστος ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Van der Mark: Η Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα