• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda Roadtrips 2017 …
Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής !
Νέα Αγοράς 24/04/2017 - 21:42

Δελτίο Τύπου


Για 2η συνεχή χρονιά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda moto στην Ελλάδα, διοργανώνει το Honda Roadtrips 2017, ένα θεσμό που ξεκίνησε το 2016 με στόχο να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να μυήσει τους φίλους της μοτοσυκλέτας στην κουλτούρα της περιπέτειας.

Στο Honda Roadtrips 2017 οι φίλοι της μοτοσυκλέτας που θα επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hondaroadtrips.gr θα είναι και οι πρωταγωνιστές του νέου ταξιδιού καθώς θα είναι αυτοί που θα διαλέξουν το φετινό προορισμό αφού έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ανάμεσα σε 3 υποψήφιους προορισμούς:

  1. Drakoula’s Teeth – Ρουμανία

  2. Omerta – Νότια Ιταλία

  3. Balkan Express – Βαλκάνια.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προορισμού θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Ταυτόχρονα οι υποψήφιοι στο Honda Roadtrips 2017 θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και στο πρώτο Honda Adventure Camp που γίνεται στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να υποδεχτεί και να εκπαιδεύσει 15 ομάδες αναβατών μέσα από ένα μοτοσυκλετιστικό πρόγραμμα. Οι 15 ομάδες θα επιλεγούν ανάμεσα από 50 συμμετοχές που θα προκύψουν από την κλήρωση της πρώτης φάσης του Honda Roadtrips.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης λειτουργίας του Honda Adventure Camp οι 15 ομάδες αναβατών θα διαγωνιστούν σε 3 δοκιμασίες: Οδηγικές Ικανότητες σε Άσφαλτο, Test Φυσικής Αγωγής και Ψυχογραφικό Test. Στο τέλος της διαδικασίας οι δύο ομάδες (4 αναβάτες) που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του θεσμού θα είναι αυτές που θα συμμετέχουν στο φετινό ταξίδι του Honda Roadtrips 2017.

 

Λίγα λόγια για την πλατφόρμα Honda Roadtrips:

Το Honda Roadtrips είναι μια πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Μέσα από το Honda Roadtrips οι φίλοι των 2 τροχών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, να εμπνευστούν και να τολμήσουν να κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια που πάντα ονειρευόντουσαν, και τελικά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τη μοτοσυκλέτα. Εδώ θα βρουν συμβουλές από ειδικούς και επαγγελματίες, και θα μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για την οργάνωση του δικού τους roadtrip από την προετοιμασία μέχρι το ίδιο το ταξίδι.

Για το 2017 σύντροφος των 4 αναβατών θα είναι η νέα Honda X-ADV. Μία πρωτότυπη «γενετική διασταύρωση» που οδήγησε στη δημιουργία μίας νέας συναρπαστικής μοτοσυκλέτας: η Honda X-ADV συνδυάζει το SUV στυλ και τη γοητεία μιας μοτοσυκλέτας off-road με ανθεκτικό πλαίσιο, αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών, ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ισχυρές επιδόσεις από ένα δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με διπλό συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission).

Στυλάτη, γεροφτιαγμένη και ψηλή, η Honda X-ADV δηλώνει τις προθέσεις της σαν ένα εργαλείο εκτός δρόμου. Παράλληλα, η σκληροτράχηλη εμφάνιση συνδυάζεται με την πρακτικότητα. Η σχεδίαση του πλαισίου προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 21L κάτω από τη σέλα. Το X-ADV διαθέτει ρυθμιζόμενη ζελατίνα 5-θέσεων, αλουμινένιο τιμόνι μεταβλητής διατομής, χούφτες από την Africa Twin, οθόνη οργάνων τύπου Rally και κεντρικό σταντ. Το σύστημα Smart Key ανεβάζει τον πήχη της καθημερινής άνεσης.

Αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών μπροστά και πίσω απορροφούν τις ανωμαλίες με τη συμβολή ανθεκτικών τροχών με ακτίνες, 17/15 ιντσών (Ε/Π) και ελαστικών διττού χαρακτήρα. Οι δύο δαγκάνες ακτινικής διάταξης τεσσάρων έμβολων, προσφέρουν πλούσια δύναμη πέδησης με ABS.

Το Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη της Honda [Dual Clutch Transmission (DCT)] περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, ενώ η χαρτογράφησή του για το X-ADV επιλέγει μικρότερες σχέσεις για πιο άμεση απόκριση στο πρόγραμμα D mode. Το πρόγραμμα S mode διαθέτει 3 επίπεδα ώστε τα σημεία αλλαγών να προσαρμόζονται καλύτερα στη σπορ οδήγηση. Άριστα εναρμονισμένος με το DCT, ο δικύλινδρος κινητήρας 745cc του X-ADV αποδίδει ισχυρή ροπή στις χαμηλομεσαίες στροφές, για εντυπωσιακή επιτάχυνση από πολύ χαμηλές στροφές. Η κατανάλωση διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα - 27.9km/l (κύκλος δοκιμών WMTC).

 

Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Piaggio στην Auto Shanghai 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμική η παρουσία της Honda

Χορηγοί