• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Zarco διαφωνεί με τον Rossi!
Ήταν απαραίτητη μια τέτοια κίνηση!
Νέα 24/04/2017 - 11:24

Ο Johann Zarco υπερασπίστηκε την επιθετική κίνηση που έκανε στο χτεσινό αγώνα στον Valentino Rossi.

 

Η κίνηση του Γάλλου έγινε στον έβδομο γύρο και για να μην υπάρξει σύγκρουση, ο Rossi αναγκάστηκε να βγει για λίγο εκτός πίστας.

 

«Όχι... αυτό είναι το MotoGP και γι’ αυτό ίσως δεν έπιασε με τον τρόπο που επιχείρησα το πέρασμα. Όμως ήταν αναγκαίο να το κάνω».

 

«Και αυτό επειδή υπήρχε μια ευκαιρία να τον περάσω και ρώτησα τον εαυτό μου: μπορείς να το κάνεις; Ίσως να έπεφτα, αλλά ήταν απαραίτητο να γίνει».

 

«Είχε κάνει ένα λάθος στην 1 και δεν ήταν τόσο γρήγορος στην 2 κι έτσι είπα στον εαυτό μου ότι υπάρχει μια ευκαιρία στην 3».

 

«Όμως κατάφερε και ήταν γρήγορος στην τρίτη στροφή και όπως είπα ήταν μια απόφαση που πήρα. Ήταν στο όριο ναι, αλλά ήταν οκ».

 

«Το χειρότερο ήταν ότι χάσαμε τις Honda. Αυτός κάλυψε το έδαφος στο τέλος, αλλά εγώ δεν μπορούσα. Είναι όμως ένα αγωνιστικό συμβάν».

 

Όπως και να ‘χει, ο Zarco επιβεβαίωσε και σ’ αυτόν τον αγώνα την ταχύτητά του και τις πολλές του δυνατότητες, μπαίνοντας και πάλι στην 5άδα.

 

«Ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα και πίστευα ότι μπορώ ν’ ακολουθήσω τον Valentino. Δεν ήμουν και πολύ μακριά από τις Honda και ήταν φανταστικά!»

 

«Στο τέλος ο Valentino ήταν πιο γρήγορος από εμένα, όπως και ο Crutchlow. Το διασκέδασα όμως και η πέμπτη θέση είναι φανταστική».

 

«Ήμουν κοντά στο βάθρο και αυτός είναι ο στόχος μου. Η μοτοσυκλέτα έχει τις δυνατότητες γι’ αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να ονειρεύομαι το βάθρο».

 

«Ο Valentino έχει πολλή εμπειρία και όταν τον ακολουθούσα είδα πως κάνει τη διαφορά. Ξέρει πολύ καλά την Yamaha και όταν φτάσω κι εγώ σ’ αυτό το επίπεδο, θα είμαι στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Επιστρέψαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το πρόβλημα είναι ο Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα