• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Λύσεις στα φρένα αλλά...
Marquez και Vinales πολύ πιο γρήγοροι!
Νέα 22/04/2017 - 02:12

Για τον Valentino Rossi η σημερινή ημέρα ήταν η καλύτερη Παρασκευή της φετινής σεζόν, μετά τις δυσκολίες σε Qatar και Αργεντινή.

 

Ο 38χρονος άσος ήταν δυνατός στο τέλος των ΕΔ2 και κατάφερε να πετύχει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και να πλησιάσει στα 0,355δ τον Vinales.

 

Ωστόσο ο τελευταίος, που ήταν εξαιρετικά δυνατός στις ΕΔ1, δεν έβαλε το μαλακό πίσω ελαστικό στο τέλος, κάτι που έκανε ο Vale.

 

«Είναι πολύ σημαντικό βήμα, διότι δεν αλλάξαμε τις ρυθμίσεις από την Αργεντινή και θέλαμε να δούμε αν θα δουλέψουν σε μια τελείως διαφορετική πίστα».


«Ήδη από το πρωί ήμασταν στη δεκάδα και καταλαβαίνουμε περισσότερο το βασικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας».

 

«Το απόγευμα έκανα έναν καλό γύρο με το μαλακό ελαστικό, αλλά για το ρυθμό αγώνα πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο στα φρένα».

 

«Πάντως σε σχέση με το Qatar και την Αργεντινή, το ξεκίνημά μας εδώ είναι καλύτερο».

 

«Ειδικά στην Αργεντινή τροποποιήσαμε αρκετά την ισορροπία και τώρα η αίσθησή μου είναι καλύτερη. Καταλάβαμε κάτι σημαντικό».

 

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο Marc με τον Vinales είναι πολύ πιο γρήγοροι από εμένα σε ρυθμό. Σε σύγκριση με τους άλλους δυο Γύρους όμως, τα πράγματα είναι καλύτερα».

 

«Μπορώ και οδηγώ καλύτερη τη μοτοσυκλέτα και νομίζω ότι τώρα ο μαλακός σκελετός του μπροστινού ελαστικού είναι οκ».

 

«Έχω μεγαλύτερη σταθερότητα και είναι σημαντικό που καταφέραμε να φτιάξουμε τη μοτοσυκλέτα ώστε να χρησιμοποιεί αυτό το ελαστικό».

Επόμενο άρθρο »

Σταθερός ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

COTA Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα