• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Το όνειρό μου;
Μια νίκη με την Aprilia!
Νέα 20/04/2017 - 12:19

Το καλύτερο αποτέλεσμα της Aprilia στην τετράχρονη εποχή του MotoGP είναι μια έκτη θέση, την οποία ο Aleix Espargaro ισοφάρισε στον αγώνα του Qatar.

 

Και στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος ο Aleix ήταν έτοιμος να επαναλάβει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, ωστόσο έκανε το λάθος κι έπεσε.

 

Τα πρώτα δείγματα γραφής του τη φετινή σεζόν, τον έχουν κάνει αισιόδοξο και πιστεύει ότι μπορεί να είναι μέσα στη δεκάδα της βαθμολογίας.

 

«Δεν θα είναι εύκολο να είμαστε πάντα μέσα στην πρώτη εξάδα. Σε κάποιες πίστες θα δυσκολευόμαστε περισσότερο», λέει ο Ισπανός άσος.

 

«Ειλικρινά όμως νοιώθω τέλεια. Μ’ αρέσει πολύ η μοτοσυκλέτα που στο δεύτερο μισό του αγώνα είναι πολύ σταθεροί, όταν οι άλλοι υποφέρουν με την πρόσφυση».

 

«Κι έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να παλέψουμε να είμαστε στη δεκάδα στη βαθμολογία, κάτι καταπληκτικό για την πρώτη μας χρονιά».

 

Ο μακροπρόθεσμοι όμως στόχοι του είναι ακόμα μεγαλύτεροι, καθώς το όνειρό του είναι να γίνει αυτός που θα χαρίσει την πρώτη νίκη της Aprilia στο MotoGP.

 

«Ξέρω καλά ότι η κατάκτηση του Τίτλου είναι κάτι σχεδόν αδύνατον κι έτσι το να παλέψω για μια νίκη θα είναι φανταστικό... θα είναι ένα όνειρο».

 

«Είδαμε πέρυσι, που κέρδισαν εννέα διαφορετικοί αναβάτες, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αδύνατον. Έτσι θα δουλέψω σκληρά».

 

«Και θα είναι ακόμα πιο μαγικό να κερδίσω έναν αγώνα με την Aprilia, μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει κερδίσει ποτέ στο MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

COTA: Η ιστορία!

« Προηγούμενο άρθρο

H ANDELI® Mototouring™ στο πλευρό του Γ.Περιστερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα