• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Τρεις στη σειρά;
Μπορεί ο Morbido τη νίκη και στο Τέξας;
Νέα 18/04/2017 - 13:14

Στον προηγούμενο Γύρο της Αργεντινής το δίδυμο της Estrella Galicia ξέφυγαν μπροστά και ήταν έτοιμοι να μας χαρίσουν ωραίο θέαμα στο τέλος του αγώνα.

 

Ο Franco Morbidelli ήταν μπροστά, αλλά στους τελευταίους γύρους ο Alex Marquez τον πλησίαζε και οι δυο τους ετοιμάζονταν για τη μάχη των 25 βαθμών.

 

Ωστόσο ο Ισπανός έκανε το λάθος και έπεσε. Τώρα, στον επόμενο Γύρο του Τέξας, ο Marquez θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

 

Από την άλλη ο Morbido θα προσπαθήσει να κάνει το τρία στα τρία και με τη φόρα που έχει πάρει από την αρχή της σεζόν, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει δύσκολο.

 

Ο Oliveira χάρισε το πρώτο βάθρο της KTM στη μεσαία κατηγορία, ενώ ήταν το πρώτο και για τον ίδιο στη δεύτερή του σεζόν στην Moto2.

 

Ο Πορτογάλος άσος δεν θα αργήσει να βρεθεί και στο ψηλότερο σκαλί κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν.

 

Τυχερός που ανέβηκε στο βάθρο ήταν ο Tom Luthi, ωστόσο και η τύχη παίζει ρόλο για την ανάδειξη του τελικού νικητή. Ή καλύτερα η ικανότητα και η σταθερότητα.

 

Αντίθετα η τύχη δεν χαμογέλασε στον Takaaki Nakagami, ο οποίος μετά από τις δύσκολες κατατακτήριες στην Αργεντινή, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

 

Βέβαια ο Ιάπωνας άσος δεν απογοητεύεται καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν.

 

Όσοι ήταν στο βάθρο στον περσινό αγώνα της Moto2 στο Τέξας, αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη κατηγορία.

 

Επομένως είναι βέβαιο ότι θα δούμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές φέτος και το ερώτημα παραμένει, αν μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Franco Morbidelli!

 

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων από την τηλεόραση της COSMOTE TV.

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Ασύμμετρα πίσω ελαστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα προσθήκη στους Θρύλους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα