• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Baz: Καμμία πιθανότητα
Να επιτεθώ μετά την πτώση του Lorenzo
Νέα 13/04/2017 - 15:02

Ο αγώνας του Loris Baz την Κυριακή στην Αργεντινή καταστράφηκε ουσιαστικά στο ξεκίνημά του, όταν έπεσε ο Jorge Lorenzo μπροστά στον Γάλλο (βλ. φωτό).

 

Ο Baz ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και μετά την πτώση του Ισπανού αναγκάστηκε να τον αποφύγει χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

 

«Είμαι απογοητευμένος διότι πιστεύω ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία», είπε. «Τα χάσαμε όλα όμως όταν έπεσε μπροστά μου ο Lorenzo».

 

«Χρειάστηκε να βγω εκτός πίστας για να τον αποφύγω».

 

Τυχερός ήταν και ο Jorge Lorenzo που δεν τον χτύπησε ο Baz με τη μοτοσυκλέτα του: «Ήμουν τυχερός... παραλίγο να περάσει από πάνω μου ο Baz! Ευτυχώς ίσα που με άγγιξε».

 

Στη συνέχεια του αγώνα ο Loris Baz τα έδωσε όλα για να φτάσει μπροστά τους Jack Miller και Karel Abraham, ωστόσο στην προσπάθειά του αυτή έφθειρε τα ελαστικά.

 

Έτσι δεν κατάφερε να επιτεθεί και να πάρει κάτι καλύτερο από την 11η θέση με το πέσιμο της καρώ σημαίας.

 

«Έχασα πολύ χρόνο και παρά το ότι τα έδωσα όλα στη συνέχεια, το μπροστινό μου ελαστικό είχε διαλυθεί και δεν μπορούσα να τους επιτεθώ».

 

«Κρίμα όμως, διότι είχα το ρυθμό να είμαι με τον Folger και τον Petrucci. Σε γενικές γραμμές όμως το Σ/Κ ήταν πολύ καλό».

 

«Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά και βελτιωνόμασταν κάθε φορά που βγαίναμε στην πίστα. Ελπίζω στο Austin να είμαστε πιο τυχεροί».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Vinales vs Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Φέτος δεν υπάρχει τόση πίεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα