• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Θαυματουργός Rossi!
Ο Vinales σε ρυθμό Τίτλου, ο Marquez έκανε λάθος
Νέα 13/04/2017 - 11:07

Η Yamaha έφυγε από την Termas de Rio Hondo με το 1-2 την ώρα που Honda και Ducati έβλεπαν τους εργοστασιακούς αναβάτες τους να πέφτουν.

 

Όπως σε κάθε Grand Prix, έτσι και μετά από αυτό της Αργεντινής, ο Carlo Pernat λέει τη δική του γνώμη στο «αδελφό» gpone.com.

 

Για τον Maverick Vinales είπε: «Είναι καταπληκτικός και γίνεται το φαβορί για τον Τίτλο. Είναι απίστευτος και πάντα μπροστά από τα πρώτα ελεύθερα μέχρι τον αγώνα».

 

«Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει και η Yamaha έχει κατασκευαστεί για να ταιριάζει γάντι σ’ αυτόν τον νεαρό οδηγό».

 

Για τον Valentino Rossi: «Έκανε καταπληκτική ανάκαμψη και το θαύμα ήταν ότι έστησε τη μοτοσυκλέτα στο ζέσταμα ώστε να λειτουργήσει απροβλημάτιστα στον αγώνα».

 

«Απέδειξε ότι είναι ένας αναβάτης που πάντα έχει στόχο το βάθρο και η ηλικία που φαίνεται στην ταυτότητά του είναι παραπλανητική».

 

Για την Honda: «Σίγουρα μια μαύρη Κυριακή... ο ίδιος δεν θα το παραδεχτεί, αλλά με αυτό το μπροστινό ελαστικό ο Marquez έχει σοβαρό πρόβλημα».

 

«Στον αγώνα ήθελε να δείξει στον Vinales ότι αυτός είναι ο βασιλιάς, αλλά ξεπέρασε το όριο. Στην ίδια στροφή όπως και ο Pedrosa».

 

Για την Ducati: «Μια απογοητευτική Κυριακή. Ο Lorenzo αντί να κλείσει το γκάζι το άνοιξε και χτύπησε τον Iannone, χωρίς ευτυχώς συνέπειες. Ο Dovi ήταν άτυχος όπως και πέρυσι».

 

Τέλος είπε και για την τιμωρία του αναβάτη του, του Andrea Iannone.

 

«Ήταν μια παράλογη τιμωρία μιας και δεν κέρδισε θέση, ενώ τον χτύπησε και ο Lorenzo κι έπεσε στην 17η θέση!»

 

«Ζήτησα από τους Αγωνοδίκες εξηγήσεις και μου είπαν ότι ο κανονισμός πρέπει να τροποποιηθεί λόγω του περιστατικού αυτού».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Φέτος δεν υπάρχει τόση πίεση!

« Προηγούμενο άρθρο

Folger: Νίκησε αρρώστια/νευρικότητα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα