• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas MotoGP: ΚΑΤ
Ανίκητος στον ένα γύρο ο Marquez!
Νέα 08/04/2017 - 21:47

Ο Marc Marquez θα ξεκινήσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά από την pole position τον αγώνα της Αργεντινής, στην Termas de Rio Hondo.

 

Από το 2014, όταν η πίστα μπήκε στο Ημερολόγιο Αγώνων, ο Ισπανός άσος της Honda είναι σταθερά στην pole position.

 

Αυτό πέτυχε και φέτος ο Marquez, γράφοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο σε μια πίστα που ήταν η μισή βρεγμένη και η μισή στεγνή!

 

Δύσκολες λοιπόν οι συνθήκες για τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, με τον Marc να σταματά το χρονόμετρο στο 1:47,512!

 

Κανείς άλλος δεν κατάφερε να κάνει χρόνο στο ’47 κι έτσι ο Ισπανός άσος πήρε την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

 

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον εκπληκτικό Karel Abraham!

Ο Τσέχος άσος, με μοτοσυκλέτα της Ducati του 2015 (!), κράτησε πίσω του όλους τους υπόλοιπους πλην του Marquez.

 

Ο Abraham θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για πρώτη φορά στην καριέρα του, ωστόσο παρουσιάστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του, ξέροντας τι να περιμένει για αύριο.

 

Τρία χιλιοστά πίσω του ο Cal Crutchlow, που ήταν η δεύτερη Honda στην πρώτη σειρά. Τόσο ο Abraham, όσο και ο Cal είχε διαφορά εφτά δέκατα από τον Marquez!

 

Τη δεύτερη σειρά θα ανοίξει ο Danilo Petrucci, η μόνη GP17 που ήταν στις ΚΑΤ2 μιας και ο Dovi και ο Lorenzo δεν πέρασαν από τις ΚΑΤ1!

Ο Dovi πίστεψε ότι με τον πολύ καλό γύρο που έκανε στην αρχή των ΚΑΤ1 θα έπαιρνε εύκολα ή δύσκολα την πρόκριση, ωστόσο υπολόγισε λάθος.

 

Έτσι έμεινε 3ος και θα ξεκινήσει από την 13η θέση στο σχηματισμό εκκίνησης αύριο, την ώρα που ο Jorge Lorenzo ήταν μόλις 16ος!

 

Ο Ισπανός έλεγε χτες ότι η Ducati θέλει καλή πρόσφυση για να δουλέψει καλά και σήμερα δεν τα κατάφερε καθόλου καλά.

 

Μάλιστα, ο Ισπανός άσος θα ξεκινήσει στη χειρότερη θέση - με διαφορά - σε αγώνα, εδώ και εννέα χρόνια!

 

Την τελευταία φορά που ήταν τόσο πίσω, ήταν όταν έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία το 2008 όταν θα ξεκινούσε δυο φορές από την 17η θέση.

 

Ο ένας από τους δυο που πέρασαν τελικά από τις ΚΑΤ1 ήταν ο Dani Pedrosa, που θα ξεκινήσει από την 5η θέση αύριο.

 

Ο δεύτερος που πέρασε ήταν ο Rossi και έκανε τον έβδομο χρόνο, ενώ ανάμεσά τους πήρε θέση ο Maverick Vinales που δυσκολεύτηκε σε αυτές τις συνθήκες.

 

Πολύ καλή η παρουσία της Aprilia με τον Aleix Espargaro να είναι όγδοος και μπροστά από τους Baz, Bautista, Folger και Iannone.

Επόμενο άρθρο »

Termas Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Termas Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα