• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MISANO: Νίκη για τον Barbera στα 250cc, μετά από εκπληκτικό αγώνα
Νικητής ο Ισπανός στον αγώνα του Misano.
Νέα 06/09/2009 - 16:13

Μια φοβερή μάχη στην πίστα του Misano, μεταξύ του Héctor Barberá (Pepe World Team) και του ντόπιου, Mattia Pasini (Team Toth Aprilia), ανέδειξε νικητή τον Ισπανό, στον τελευταίο γύρο, με διαφορά μόλις 4 εκατοστά του δευτερολέπτου.

 

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες μάχες μεταξύ των δύο αναβατών, ο αγώνας στο Misano ήταν πεντακάθαρος, με τον Barberá να οδηγεί εκπληκτικά, κατακτώντας τη δεύτερη φετινή του νίκη.

 

Το ενδιαφέρον πάντως ήταν έντονο και στη μάχη για την τρίτη θέση του βάθρου, μεταξύ των Álvaro Bautista (Mapfre Aspar) και Hiroshi Aoyama (Scot Racing Team). Τελικά, στον τελευταίο γύρο, ο Ισπανός κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, με διαφορά μόλις 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό το αποτέλεσμα έκλεισε την ψαλίδα μεταξύ των δύο κύριων διεκδικητών του φετινού τίτλου, στους 13 βαθμούς. Ο Mike di Meglio συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα.

 

Οι καρδιές πάντως των τοπικών οπαδών έσπασαν όταν ο Marco Simoncelli σημείωσε πτώση στον δωδέκατο γύρο, μαχόμενος για την πρωτοπορία. Ο Ιταλός έχασε το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του, και οδηγήθηκε σε εγκατάλειψη.

 

Οι Jules Cluzel (Matteoni Racing), Alex Debon (Aeropuerto-Castello-Blusens), Raffaele de Rosa (Scot Racing), Héctor Faubel (Valencia CF - Honda SAG) και Thomas Luthi (Emmi - Caffe Latte) συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, ενός πραγματικά εκπληκτικού αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

WSBK-Nurburgring: Nίκη REA, πρώτος στη βαθμολογία ο SPIES!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Nurburgring: Ο SPIES πήρε τον 1ο αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα