• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέσσερα νέα μπροστινά στην Αργεντινή!
Μετά από παράπονα κι άλλων στο Qatar
Νέα 07/04/2017 - 15:50

Όλα έδειχναν ότι, βάσει των χειμερινών δοκιμών, η Michelin είχε καταλήξει στο νέο της μπροστινό ελαστικό για το 2017.

 

Αντιδράσεις γι’ αυτό υπήρξαν μόνο από τους Valentino Rossi και Andrea Iannone, οι οποίοι το θεωρούσαν πολύ μαλακό.

 

Τελικά όπως αποδείχτηκε είχαν δίκιο, καθώς σ’ αυτούς - μετά τον αγώνα στο Qatar - προστέθηκαν και οι φωνές των Marquez,Pedrosa και Crutchlow.

 

Αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Piero Taramasso που αποκάλυψε ότι στην Αργεντινή οι οδηγοί θα έχουν τέσσερα μπροστινά ελαστικά στη διάθεσή τους.

 

Οι επιλογές στη γόμα βεβαίως δεν διαφοροποιούνται, με τους οδηγούς να διαλέγουν μεταξύ της μαλακής, της μεσαίας και της σκληρής.

 

Ωστόσο το μαλακό μπροστά θα έχει δυο επιλογές: η μια θα είναι η επιλογή του 2017 με τον μαλακό σκελετό και η δεύτερη με τον πιο σκληρό, ένα ελαστικό του ’16 δηλαδή που οι οδηγοί είχαν στην Valencia.

 

Καιρού επιτρέποντος στην Αργεντινή, η Michelin περιμένει από τους αναβάτες την πολύτιμη πληροφόρησή τους για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο με το μπροστινό.

 

Αν για οποιονδήποτε λόγο αυτό δεν καταστεί δυνατόν, τότε οι δυο επιλογές μπροστινού θα είναι διαθέσιμες και στο Γύρο του Τέξας.

 

Όταν ρώτησαν τον Taramasso τι έκανε τους αναβάτες ν’ αλλάξουν γνώμη για το μπροστινό ελαστικό στον αγώνα του Qatar, έδωσε δυο λόγους.

 

Πρώτα απ’ όλα τις δύσκολες συνθήκες πίστας αλλά και το γεγονός ότι όλοι στον αγώνα πίεζαν περισσότερο απ’ ότι στις δοκιμές.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ίσως τελικά...

« Προηγούμενο άρθρο

Termas Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα