• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα εναρκτήρια GP σε F1 και MotoGP
Αποκλειστικά σε ζωντανή μετάδοση από την COSMOTE TV
Πρόγραμμα μεταδόσεων 21/03/2017 - 13:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι καλύτεροι “πιλότοι” του κόσμου επιστρέφουν επισήμως στις πίστες και τα κανάλια COSMOTE SPORT, με τα πρωταθλήματα της Formula 1 και του MotoGP.

Την Πέμπτη 23/3 στις 18.50, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μεταφερθούν, μέσω του COSMOTE SPORT 5HD, στο Κατάρ για τις δοκιμές του MotoGP και την Παρασκευή 24/3 στις 02.50 στην Μελβούρνη για τις δοκιμές της Formula 1.

Θα παραμείνουμε συντονισμένοι με τις εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες, με τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές, την Κυριακή 26/3 στις 07.45, για την έναρξη της σεζόν στη Formula 1 και στις 20.30, για το MotoGP. Την ίδια ημέρα, στις 22.30 θα ξεκινήσει το Auto Club 400, ο πέμπτος αγώνας στο πρωτάθλημα του NASCAR (COSMOTE SPORT 5HD). 

Η Formula 1 αλλάζει

Για δυο εβδομάδες, οι 10 ομάδες της Formula 1 τέσταραν τα μονοθέσιά τους και την Κυριακή 26/3, στο “Άλμπερτ Παρκ” της Μελβούρνης, αναμένεται να δούμε νέα, μεγαλύτερα και πιο γρήγορα αυτοκίνητα, με πιο φαρδιά ελαστικά και μετακινήσεις “πιλότων”, ικανές να κάνουν τη διαφορά.

Στην εκπομπή Grand Prix pre season(Κυριακή 19/3), είδαμε αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή μονοθέσιων της Formula 1, Νικόλα Τομπάζη στον απεσταλμένο των καναλιών COSMOTE SPORT στη Βαρκελώνη, Γιάννη Μάριο Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων, είπε ότι «οι νέοι κανονισμοί θα κάνουν τα μονοθέσια πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με αυτά του 2016. Θεωρώ ότι μέσα στη σεζόν οι ομάδες θα βρουν ακόμα δύο δευτερόλεπτα σε σχέση με τους χρόνους που βλέπουμε έως τώρα».

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από τις δοκιμές, είναι πως η Ferrari φαίνεται ικανή να κοντράρει τη Mercedes, σε ταχύτητα και αξιοπιστία, με τη Red Bull να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Το βέβαιο είναι πως η φετινή σεζόν αναμένεται συναρπαστική, δεδομένης της μεγαλύτερης ταχύτητας που “πιάνουν” πλέον τα μονοθέσια.

Στις μεταγραφές, ξεχωρίζει αυτή του Βάλτερι Μπότας, ο οποίος προσελήφθη από την Mercedes, στη θέση του πρωταθλητή Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Φιλανδός έγινε κάτοχος σε ρεκόρ γύρου στην πίστα του Μοντμελό, αφήνοντας πίσω του τον Μπαρικέλο που το κρατούσε από το 2009 και δηλώνει προετοιμασμένος για τις μάχες του με τον  Λιούις Χάμιλτον.

Το  νέο αστέρι του MotoGP

Στο MotoGP, το νέο μέλος της Yamaha, Μάβερικ Βινιάλες, ήταν ο πιο γρήγορος πιλότος των φετινών δοκιμών και όλοι θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν στον νυχτερινό αγώνα στην Ντόχα, στις 26/3, στο σιρκουί “Losail International”.

Ο 22χρονος Ισπανός κάλυψε το κενό που άφησε ο Χόρχε Λορένθο, όταν αποφάσισε να πάει στην Ducati και απειλεί την κυριαρχία του συμπατριώτη του, Μαρκ Μάρκεθ. Ο κάτοχος του τίτλου καλείται να προσαρμοστεί στις ανάγκες του νέου κινητήρα της Honda. Στη λίστα των κατασκευαστριών εταιριών επέστρεψε η KTM, ενώ ενεργός παραμένει ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV βρίσκεται ακόμα η αποκλειστική κάλυψη του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών στις κατηγορίες Supersport (SS) και Superbike (SBK). Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στα Μέγαρα, στις 2/4 ενώ, θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε όσα γίνονται στο NASCAR και το WRC, μαζί με τις εξελίξεις στη Formula E

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Το πρόγραμμα στην COSMOTE TV

Χορηγοί