• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: ΕΔ2
Κανένα πρόβλημα για τον Rea
Νέα 31/03/2017 - 17:33

Ο Jonathan Rea κράτησε την πρώτη θέση και στις ΕΔ2, κάνοντας έναν πολύ καλό τελευταίο γύρο για ν’ αφήσει πίσω του την Ducati του Marco Melandri.

 

Ο Rea πρόλαβε να κάνει στην αρχή των ΕΔ2 και μια προσομοίωση 18 γύρων με εξαιρετικά αποτελέσματα: 5 γύροι στο 1:50 και όλοι οι άλλοι στο χαμηλό 1:51.

 

Μετά ήρθε η βροχή και απείλησε να βάλει πρόωρο τέλος στις ΕΔ2, με τον Rea να βρίσκεται πίσω από τον Melandri.

 

Όμως η διάρκειά της ήταν σύντομη και στο τέλος, ο Jonathan Rea έγραψε το 1:50,062 - μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από τις ΕΔ1 - για να περάσει πρώτος.

 

Ένα δέκατο πιο πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή έμεινε ο Marco Melandri, με χρόνο στο 1:50,161 που τον έκανε στην αρχή των ΕΔ2.

 

Βελτιωμένος ήταν στο τέλος και ο Tom Sykes που ανέβηκε στην τρίτη θέση, μπροστά από τη δεύτερη εργοστασιακή Panigale, του Chaz Davies.

 

Ο Davies είχε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στην Aragon, χάνοντας όλες σχεδόν τις ΕΔ1 όταν, λόγω βλάβης στον κινητήρα, έκανε μόλις δυο γύρους.

 

Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές ο Βρετανός άσος έκανε 21 γύρους και πλησίασε στα τρία μόλις δέκατα το χρόνο του Rea.

 

Οι μοτοσυκλέτες της Kawasaki και της Ducati ξεχωρίζουν στην Ισπανική πίστα, καθώς όλοι σχεδόν πίσω τους δεν κατάφεραν να ρίξουν τους χρόνους τους το απόγευμα.

 

Επιπλέον, την ώρα που οι εργοστασιακοί της Ducati/Kawasaki έχουν μεταξύ τους διαφορά τριών δεκάτων, ο 5ος Lowes απέχει σχεδόν 4 δέκατα από τον Davies!

 

Ο Lowes - με την εργοστασιακή του Yamaha - έμεινε μπροστά από τους ντόπιους Xavi Fores (Ducati) και Jordi Torres (BMW).

 

Ο ομόσταυλός του στην Pata Yamaha ήταν όγδοος στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ο Eugene Laverty - της Milwaukee Aprilia - ήταν ένας από τους ελάχιστους που κατέβασαν το χρόνο τους στις ΕΔ2, πλην των τεσσάρων μπροστά.

 

Ο Ιρλανδός περνά απευθείας στην SP2, όπως άλλωστε και άλλη μια Aprilia, αυτή του Leandro Mercado, χάρη στον πρωινό του χρόνο.

 

Έτσι εκτός δεκάδας έμειναν οι δυο αναβάτες της Honda, Stefan Bradl και Nicky Hayden, που θα παλέψουν για τις δυο προνομιούχες θέσεις στην SP1.

 

Δυστυχώς τα προβλήματα για την MV Agusta συνεχίζονται και όλη μέρα σήμερα, ο Leon Camier δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από την 18η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Galbusera: Οι δυσκολίες;

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματισμός για Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα