• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Σαν σε όνειρο!
Η πρώτη νίκη με την Yamaha
Νέα 27/03/2017 - 01:35

Ο Maverick Vinales περιέγραψε την πρώτη του νίκη με την Yamaha σαν να ζει σε όνειρο, έχοντας επικρατήσει του Dovizioso και του Valentino Rossi.

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Ξεκίνησα και καλά και ήμουν δεύτερος στην πρώτη στροφή, αλλά μετά εμφανίστηκε ο Zarco και σήκωσα τη μοτοσυκλέτα για να μην πέσουμε».

 

«Μετά ο Marc και ο Dovi με πέρασαν και γλίστραγε αρκετά η πίστα. Ήταν δύσκολο στις στροφές και σε μια γρήγορη μάλιστα βγήκα για λίγο εκτός».

 

«Μετά συγκεντρώθηκα κι είχα καλό ρυθμό. Ανέκαμψα και όταν έφτασα τον Marc είπα ότι τώρα ήρθε η ώρα να πιέσω. Είχαμε ωραία μάχη με τον Dovi».

 

«Ήξερα ότι αν δεν έκανα κάποια διαφορά, θα με πέρναγε στην ευθεία, ενώ και σε κάποια άλλα σημεία ήταν πολύ γρήγορος. Στο τέλος όμως τα καταφέραμε».

 

«Είναι τέλειο, σαν να ζω σε όνειρο, έχοντας πάρει με την Yamaha την pole position και τη νίκη. Δεν θα ζητούσα τίποτα περισσότερο».

 

Αναφερόμενος στην απόδοση του Valentino Rossi, είπε ότι δεν ήταν έκπληξη γι’ αυτόν η μεταμόρφωση του Ιταλού άσου στον αγώνα.

 

«Πάντα είναι βελτιωμένος στον αγώνα και γι’ αυτό δεν τον είχα βγάλει έξω από τη μάχη για το βάθρο. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν».

 

«Δεν είναι εύκολο να μην είσαι καλός το χειμώνα και τελικά να τα πηγαίνεις καλά στον αγώνα. Είναι καλό και είναι ωραίο που έχουμε δυο Yamaha στο βάθρο».

 

Μετά έδωσε μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Johann Zarco, ο οποίος είχε κάνει διαφορά 1,6δ από τον ανταγωνισμό όταν έπεσε.

 

«Ήταν γρήγορος, εντυπωσιακός και δεν καταλάβαινα τι γινόταν καλά-καλά, μιας και γλιστρούσα πολύ. Συγχαρητήρια, δεν είναι εύκολο να κάνεις τέτοιο ξεκίνημα».

 

«Δικαιολογείται να κάνει λάθος. Είναι άλλωστε νεοφερμένος, όμως ήταν μπροστά στον αγώνα κι έγραφε γρήγορους χρόνους. Και πάλι συγχαρητήρια».

 

Τέλος αρνήθηκε να βγάλει εκτός μάχης για τον Τίτλο τον Jorge Lorenzo, μετά την απογοητευτική εμφάνισή του σήμερα.

 

«Έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες και πολλά λάθη μπορεί να γίνουν. Μπορεί να βελτιωθεί, να βρει το σωστό set-up».

 

«Κι όταν έχει κίνητρο ο Lorenzo και βρει ρυθμό, είναι δύσκολο να τον κερδίσεις. Είναι άλλωστε μόνο ο πρώτος αγώνας και φυσικά δεν τον βγάζω από τη μάχη για τον Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ένα σημαντικό βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Eκκίνηση για το ΠΠΤ2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα