• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Λευτέρης Πιππος και η ομάδα του στο ΠΠΤ
Λαμπερή παρουσίαση, με εντυπωσιακά στοιχεία
Νέα 25/03/2017 - 18:41

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect πραγματοποίησε την παρουσίαση της φετινής συμμετοχής της στο Π.Π.Τ. 2017 στην κατηγορία Superbike με αναβάτη τον Λευτέρη Πίππο στο κατάστημα Μοτοδίκτυο στην Καλλιρρόης 51-53, την Τετάρτη 22/03/2017 στις 18:00 το απόγευμα.

 

Ο κόσμος που παρευρέθη στην παρουσίαση μπόρεσε να δεί από κοντά και να συνομιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας και να απολαύσει την νέα εικόνα που θα ζήσει στην φετινή χρονιά του Π.Π.Τ. 2017!

 

Μια παρουσίαση όπως αρμόζει σε κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, αλλά κυρίως τους χορηγούς που την στηρίζουν σε μια τόσο σοβαρή και ολοκληρωμένη προσπάθεια, τόσο από πλευράς παρουσίας, αλλά κυρίως από πλευράς διεκδίκησης του πολυπόθητου τίτλου.

 

Έτσι λοιπόν, οι χορηγοί της ομάδας όσον αφορά την εκπροσώπηση τους μέσα στην πίστα, θα βρίσκονται όλοι στην μοτοσυκλέτα, αλλά και στο paddock του Λευτέρη Πίππου και είναι οι ακόλουθοι:

 

Yamaha Racing μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Valvoline που εκπροσωπείται από την εταιρεία LPC A.E., Motodirect που εκπροσωπείται από την εταιρεία Μοτοδίκτυο Α.Ε., η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά,  την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την τεχνική υποστίρηξη έχει η GOULAS racing team του κ. Βασίλη Γούλα, την εταιρεία ΣΑΜΠΑ Α.Ε., την εταιρεία ALPINESTARS η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λευτέρη Πίππου, τα φρένα είναι FERODO, οι αλυσίδες είναι DID, ενώ τα ergal γρανάζια είναι OGNIBENE της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ, την εταιρεία MP motors, τα γυαλιά SPY, την εταιρεία X-lite του κ. Μπαξεβάνη, την εταιρεία PRINTWAY, την εταιρεία SP Motor Racing του κ. Μιχάλη Σπηλιώτη, το energy drink HELL, τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ, την εταιρεία PERFECT FAIRING για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, η εταιρεία e-novo.com έχει την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για όλο τον σχεδιασμό της ομάδας (paddock, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετα κ.α.), ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, είναι το περιοδικό BIKER SPIRIT, αλλά και το περιοδικό BIKEIT!.

 

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect θα ξεκινήσει την προσπάθεια της για το Π.Π.Τ. 2017 με το αγωνιστικό ραντεβού στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στα Μέγαρα στις 2 Απριλίου 2017!

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Καρτ: 2ος γύρος Κατατακτήριες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

EKTAKTO: Αλλαγή στο πρόγραμμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα