• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Πρώτη φορά...
...πέφτω με τόσα χιλιόμετρα!
Νέα 25/03/2017 - 14:30

Τυχερός ήταν χτες ο Scott Redding, ο οποίος κατάφερε και πέρασε ανώδυνα μια πτώση που όπως είπε ο ίδιος, τον κατατρόμαξε.

 

Ο Βρετανός είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ2 και ολοκλήρωσε στην 6η θέση στα συνδυασμένα, έχοντας μια πτώση στο τέλος των ΕΔ3.

 

«Η πρόσφυση ήταν καλύτερη το πρωί κι έκανα αρκετούς γύρους με φθαρμένα ελαστικά αλλά καταλάβαινα μια λίγο παραπάνω ταλάντωση στο μπροστινό».

 

«Η θερμοκρασία στην πίστα έπεφτε, ενώ και ο αέρας σίγουρα δυνάμωσε το απόγευμα και όταν έβαλα το μαλακό για να βγάλω χρόνο ήταν λάθος μου. Ήξερα ότι έπεφτε η θερμοκρασία».

 

«Έτσι βγήκα και πίεζα, δεν είχα κανέναν μπροστά, πίεζα αλλά ήμουν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός στο πρώτο κομμάτι και δεν το πίστευα!»

 

«Περίμενα μήπως βρεθεί κάποιος μπροστά μου και τον πάρω ως σημείο αναφοράς αλλά δεν ήταν κανείς και είπα: άστο, οκ απλά πήγαινε!»

 

«Ξεκίνησα να πιέζω κι έφτασα στην 2η στροφή, όπου πάντα προσέχω για να μην πέσω. Όμως έκανα το λάθος κι έπεσα εκεί όπως πολλοί άλλοι».

 

«Έπαιξε ρόλο η θερμοκρασία που έπεφτε αλλά και το ότι πριν είχα αφήσει το γύρο μιας και ήθελα να βρω κάποιον ν’ ακολουθήσω. Έτσι το ελαστικό δεν ήταν στη σωστή θερμοκρασία».

 

«Ευτυχώς όμως πέρασα απευθείας στις ΚΑΤ2... απλά αυτή η πτώση με κατατρόμαξε και ειλικρινά ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω πέσει με τόσα χιλιόμετρα».

Επόμενο άρθρο »

EKTAKTO: Αλλαγή στο πρόγραμμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Γρήγορος λόγω... Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα