• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Qatar: ΕΔ2
Εξαιρετικός Redding!
Νέα 24/03/2017 - 20:25

Σε μια πίστα αρκετά βρώμικη - μετά τη μεσημεριανή βροχή - ο Scott Redding κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο και να πάρει την 1η θέση!
 

Ο Βρετανός άλλαξε πιρούνι στη μοτοσυκλέτα του μπροστά στο τεστ του Qatar πριν από δυο εβδομάδες, μια κίνηση που του βγήκε 100%!

 

Έτσι σήμερα εντυπωσίασε και φορώντας μαλακά ελαστικά μπροστά και πίσω, έγραψε 1:55,085 που τον ανέβασε στην τρίτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων!

 

Ο Dovi, που χτες δεν έβαλε μαλακό ελαστικό πίσω, σήμερα ήταν δεύτερος με διαφορά μόλις ένα δέκατο από την άλλη Ducati, την GP16 όμως, του Redding.

 

Πιο πίσω ακολουθούν τέσσερεις Yamaha, με πρώτο τον Jonas Folger που μας έχει συνηθίσει να τον βλέπουμε στις πρώτες θέσεις!

 

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς νεοφερμένους στη μεγάλη κατηγορία να ξεχωρίζουν και αυτό ακριβώς κάνει το δίδυμο της Tech3.

 

Πίσω από τον Folger, με διαφορά μόλις ένα δέκατο, ήταν ο ομόσταυλός του ο Johann Zarco.

 

Οι δυο δορυφορικές μοτοσυκλέτες της Tech3 (οι περσινές εργοστασιακές M1 δηλαδή) ήταν μπροστά από τις εργοστασιακές των Rossi και Vinales.

 

Ο τελευταίος είχε την πρώτη του πτώση με τη μοτοσυκλέτα της Yamaha και στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο από την 5η θέση.

 

Έμεινε 36χιλ μπροστά από τον Valentino Rossi που ήταν εμφανώς πιο γρήγορος και θα μπορούσε να κάνει ακόμα καλύτερο χρόνο αν δεν τον καθυστερούσε ο Abraham.

 

Στη δεκάδα ήταν ο Bautista, όπως και ο Lorenzo που δεν θα είναι χαρούμενος πάντως βλέποντας τους Redding και Dovizioso στις δυο πρώτες θέσεις.

 

Χαρούμενος δεν ήταν ούτε ο Marc Marquez που έμεινε στην ένατη θέση, μπροστά από τον Aleix Espargaro που έβαλε την Aprilia στη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Qatar: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Έξτρα ΕΔ για τη μεγάλη κατηγορία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα