• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος ο Dani!
Ήταν σημαντικός ένας καλός χρόνος
Νέα 24/03/2017 - 08:31

Ο Dani Pedrosa ήταν ικανοποιημένος με την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Qatar, όταν και κατάφερε να σημειώσει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Και με δεδομένο ότι η κατάσταση - λόγω καιρού - μπορεί να χειροτερεύσει, ήταν σημαντικό, όπως είπε, ένας καλός χρόνος σήμερα.

 

«Ναι ήταν μόνο δοκιμές, αλλά οι χρόνοι ήταν γρήγοροι αν και η πίστα δεν είχε καλό κράτημα. Αλλά με βάσει τις προβλέψεις για τον καιρό, το σημαντικό ήταν να είμαστε μπροστά».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι για αύριο και μεθαύριο οι προβλέψεις για τον καιρό είναι δυσοίωνες, καθώς και οι δυο ημέρες θα είναι βροχερές.

 

Ο Dani φάνηκε να μην έχει ξεκαθαρίσει για το ποια ελαστικά θα έχει στον αγώνα, αν και το μεσαίο πίσω φαίνεται η επιλογή που θα έχουν οι περισσότεροι.

 

Όσο για το χρόνο του Vinales, σχολίασε: «Προφανώς ήταν εξαιρετικός χρόνος, με βάση την κατάσταση της πίστας».

 

«Όπως και στα τεστ ήταν πολύ γρήγορος. Κάποιοι όμως διάλεξαν διαφορετική στρατηγική. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε ακόμα ποια είναι η καλύτερη στρατηγική».

 

Ο Dani δεν ήθελε να πει περισσότερες λεπτομέρειες, όταν τον ρώτησαν να τους πει για το τι έχει βρει και είναι γρήγορος και δυνατός από το χειμώνα.

 

«Όλα μετράνε», τόνισε. «Πέρυσι είχα τρομερά άσχημο συναίσθημα σε ένα πράγμα και σ’ αυτό φέτος είμαστε λίγο καλύτερα».

 

«Και όλα τ’ άλλα μαζί, μας κάνουν μεγάλη διαφορά. Και τα ελαστικά κάνουν διαφορά. Έχουν καλύτερη απόδοση, ζεσταίνονται πιο γρήγορα. Έχουν κάνει καλή δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Τρομακτικός ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τι μου λείπει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα