• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: ΕΔ2
Ο Bagnaia στην κορυφή για την VR46!
Νέα 23/03/2017 - 23:37

Η ομάδα του Valentino Rossi κάνει το ντεμπούτο της στο Πρωτάθλημα της μεσαίας κατηγορίας και σήμερα ευτύχησε να δει τον ένα αναβάτη της στην κορυφή των ΕΔ!

 

Ο λόγος για τον Pecco Bagnaia ο οποίος πήρε την πρώτη θέση χάρη στο 2:00,793 που έκανε στο προτελευταίο του πέρασμα.

 

Ωστόσο η κατάσταση της ασφάλτου ήταν πολύ άσχημη και ο χρόνος του Bagnaia δεν ήταν αρκετός για να νικήσει το 2:00,4 που είχε κάνει νωρίτερα ο Luthi.

 

Ο Ελβετός, ο οποίος έπεσε 15 περίπου λεπτά πριν το τέλος των ΕΔ2 χωρίς συνέπειες, πήρε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Μιλώντας για πτώσεις, να σημειώσουμε ότι ο Gabriel Rodrigo που έπεσε στο τέλος των ΕΔ1, έσπασε την κλείδα του και ταξιδεύει για Βαρκελώνη ώστε να χειρουργηθεί.

 

Πολύ άσχημη αρχή για τον οδηγό της RBA Racing ο οποίος χάρη στο χρόνο του από τις ΕΔ1 ήταν τρίτος στα συνδυασμένα!

 

Επιστρέφοντας στις ΕΔ2, ο Nakagami πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ ήταν δεύτερος και στα συνδυασμένα, με τον Quartararo να είναι τρίτος.

 

Έτσι η σημερινή ημέρα έκλεισε με εντυπωσιακή παρουσία δυο νεοφερμένων στην κατηγορία, με τον Bagnaia πρώτο και τον Quartararo τρίτο!

 

Ο Luthi με την πτώση του έμεινε στην 4η θέση τελικά, ενώ πέμπτος ήταν ο Luca Marini που κατάφερε να κερδίσει για 59χιλ τον ομόσταυλό του, τον Baldassarri.

 

Ο Marini - που είναι ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi - ήταν μπροστά από τον Baldassarri και στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ο Alex Marquez ήταν έκτος στις ΕΔ2. Ανέβηκε πολύ στα τελευταία λεπτά ενώ στα συνδυασμένα αποτελέσματα έχει την πέμπτη θέση.

 

Οι Miguel Oliveira και Franco Morbidelli έμειναν πίσω στις ΕΔ2, χάρη όμως στους χρόνους τους από τα πρώτα ελεύθερα είναι στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Τι έφταιξε για τον Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα