• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η δυναμική μας με την Ducati;
Δεν ξέρω το όριό μου, δεν μπορώ να πω...
Νέα 23/03/2017 - 12:32

Για τον Jorge Lorenzo θα είναι ένας χρόνος «μαθητείας» με τη νέα του μοτοσυκλέτα στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Αυτό το παραδέχτηκε ο ίδιος και στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, όταν τον ρώτησαν που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει στον Κυριακάτικο αγώνα.

 

«Δεν ξέρω το όριό μου με την Ducati σε καμμία πίστα, επομένως δεν ξέρω τι να περιμένω κι εδώ, αυτό το Σ/Κ».

 

«Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε σε μερικούς τομείς και αυτό είναι μέρος της προσαρμογής μου τώρα, αλλά και ο στόχος μου για το μέλλον».

 

Ο Jorge ξέρει ότι θα γίνεται καλύτερος αγώνα με τον αγώνα, καθώς θα μυείται περισσότερο και θα κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες της GP17.

 

«Είναι μια νέα εποχή για εμένα και θα βελτιώνομαι βήμα-βήμα, λίγο-λίγο. Εδώ στο Qatar, την τελευταία ημέρα του τεστ κάναμε ένα σημαντικό βήμα».

 

«Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε το ρυθμό μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαι σίγουρος ότι θα γινόμαστε καλύτεροι».

 

Η πιθανότητα βροχής δεν έχει φύγει τελείως και ο Lorenzo - όπως και όλοι οι αναβάτες στο grid - δεν επιθυμεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά με βροχή υπό το φως προβολέων.

 

«Όλοι ελπίζουμε να μην έχουμε βροχή, ειδικά σ’ αυτή την πίστα επειδή δεν έχουμε εμπειρία. Δεν ξέρουμε πως θα είναι με τη βροχή κι αυτό είναι που μας ανησυχεί».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ελπίζω για βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ουάου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα