• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ουάου!
Έτσι έκανα με την 1η χρονιά του Marc στο MotoGP
Νέα 23/03/2017 - 12:05

Ο Maverick Vinales ξεκινά το Πρωτάθλημα με περίσσεια αισιοδοξία που απορρέει όχι μόνο από τις πρώτες θέσεις σε όλες τις δοκιμές, αλλά και από το δυνατό του ρυθμό.

 

Πέρα από αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι νοιώθει άνετα πάνω στην Μ1 την οποία «έκανε δική του» από πολύ νωρίς, χωρίς να χρειαστεί ν’ αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στο στυλ του.

 

«Ας πούμε ότι ο τρόπος οδήγησης δεν άλλαξε και πολύ από την Suzuki στην Yamaha», παραδέχτηκε χτες στη συνέντευξη τύπου. Όμως...

 

«Είναι δύσκολα όμως τα πράγματα διότι είναι μια νέα ομάδα, με νέους ανθρώπους και πρέπει ν’ αλλάξεις τον τρόπο που δουλεύεις».

 

«Γι’ αυτό είναι δύσκολο, όμως είμαι πολύ χαρούμενος και με αισιοδοξία για την πρεμιέρα. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσω τόσο δυνατός, όσο ήμουν στα τεστ».

 

Ο Vinales είχε αντιμετωπίσει - ως παιδί τότε - τον Marc Marquez πριν από 15 χρόνια και αυτό τους το θύμισαν οι δημοσιογράφοι στη χτεσινή συνέντευξη.

 

Ποιά ήταν όμως η αντίδραση του Vinales όταν είδε τον Marquez να ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία και να παίρνει τον Τίτλο στην πρώτη του απόπειρα;

 

«Ουάου...» ήταν η αντίδρασή του, δείχνοντας το θαυμασμό του για τον συμπατριώτη του.

 

«Η πρώτη του σεζόν ήταν απίστευτη. Ήταν πολύ δυνατός και μάλιστα διαχειρίστηκε σωστά και την πίεση. Ξέρω ότι έχει καλό ρυθμό και θα προσπαθήσω να μείνω στο επίπεδό του».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η δυναμική μας με την Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είμαστε 100% έτοιμοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα