• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είμαστε 100% έτοιμοι
Αν και το βασικό μας set-up δεν είναι άσχημο
Νέα 23/03/2017 - 11:15

Η ανυπομονησία υπάρχει για την έναρξη μιας ακόμη σεζόν, της πέμπτης του στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο ο Marc Marquez δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια.

 

Αν και ικανοποιημένος από τα πρόσφατα τεστ, ο Ισπανός άσος προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ, επαναλαμβάνοντας ότι στην Honda δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι.

 

Αυτά ήταν τα λόγια του στη χτεσινή συνέντευξη τύπου: «Δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε το καλύτερο set-up, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο».

 

«Όλοι οι κατασκευαστές ανέβασαν το επίπεδό τους. Η αλήθεια όμως θα φανεί τώρα, αυτό το Σ/Κ και θα δούμε όλοι που ακριβώς βρισκόμαστε».

 

«Στην περίπτωσή μου ξέρω ότι δυσκολευόμαστε πολύ εδώ ενώ παράλληλα δεν είμαστε και 100% έτοιμοι».

 

«Όμως ο χειμώνας πήγε καλά. Δουλέψαμε σε πολλά και δοκιμάσαμε πολλά και τώρα, στο αγωνιστικό Σ/Κ θα δώσουμε το 100%».

 

Μεγάλος του αντίπαλος ο Maverick Vinales, με τον οποίο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, όταν ήταν 9 χρονών. Του το θύμισαν στη συνέντευξη τύπου και ο Marc είπε:

 

«Δεν το θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήμουν 9 χρονών, όμως δεν ήμασταν στο ίδιο Πρωτάθλημα. Σε μερικούς αγώνες μόνο ήμασταν αντίπαλοι».

 

«Αλλά ποτέ δεν ανταγωνιστήκαμε για το ίδιο Πρωτάθλημα. Τώρα είναι ωραία που συμβαίνει αυτό, όπως και με άλλα παιδιά που ήμασταν αντίπαλοι από μικροί».

 

«Πέρα από τον Maverick ήταν και ο Pol Espargaro, ο Tito Rabat και πολλοί άλλοι».

 

«Τώρα είμαστε στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου και είναι ωραίο να είσαι αντίπαλος με αυτούς με τους οποίους ξεκίνησες μαζί».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Ουάου!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ερωτηματικά κι ανησυχία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα