• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ερωτηματικά κι ανησυχία
Πρέπει να βελτιωθώ για να είμαι στην 5άδα!
Νέα 23/03/2017 - 10:45

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για την απόδοση του Valentino Rossi, ειδικά μετά το δύσκολο χειμώνα που είχε ο Ιταλός άσος.

 

«Δεν τα πήγα τόσο καλά, ναι... ξεκινάω τη σεζόν με αρκετά ερωτηματικά κι ανησυχία. Πρέπει να δω αν θα είμαι ανταγωνιστικός», λέει ο ίδιος.

 

Για τον Vinales επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι: «Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο γρήγορος από την αρχή. Είναι πιο γρήγορος από τον Lorenzo και πρέπει να πω ότι με έχει εκπλήξει».

 

Στη συνέντευξη τύπου, όταν τον ρώτησαν που πιστεύει ότι ο Vinales είναι καλύτερος, ο Vale απάντησε: «Φρενάρει πιο βαθιά κι ανοίγει νωρίτερα το γκάζι», προκαλώντας το γέλιο όλων!

 

Αναλύοντας περισσότερο την κατάσταση, είπε: «Η M1 του 2017 θέλει διαφορετικό στυλ οδήγησης απ’ ότι πέρυσι και ο Maverick την κατάλαβε πιο γρήγορα».

 

«Έχει και μια έμπειρη ομάδα γύρω του, αυτή του Forcada, όμως το ίδιο ισχύει και για τη δική μου. Ο ίδιος όμως προσαρμόστηκε καλύτερα».

 

«Πρέπει να βελτιώσω το ρυθμό μου για να μπορώ να είμαι στο δεύτερο γκρουπ. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να είμαστε στην πεντάδα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν είμαστε 100% έτοιμοι

« Προηγούμενο άρθρο

Η Αφίσα του 1ου Αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα