• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαι έτοιμος
Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για το βάθρο!
Νέα 22/03/2017 - 16:38

Την παράσταση στο γκαράζ της Ducati αναμένεται να κλέψει η παρουσία του Jorge Lorenzo, στο πρώτο του GP με τους κόκκινους.

 

Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τον Andrea Dovizioso, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του.

 

Αυτό άλλωστε το απέδειξε στο πρόσφατο τεστ στην Losail του Qatar, όταν και ήταν αυτός με τον καλύτερο ρυθμό αγώνα, πίσω από τον Vinales.

 

«Κάναμε καλή δουλειά στο τεστ εδώ», επιβεβαιώνει ο Ιταλός άσος. «Κι έτσι είμαστε έτοιμοι για τις διαφορετικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσουμε».

 

«Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε την καλή μας απόδοση και την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας. Έτσι μπορούμε να βάλουμε ως στόχο μας ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο ο Dovi πρέπει να δουλέψει ακόμα, αν θέλει να τα πάει καλά στην πίστα που τα τελευταία δυο χρόνια τερματίζει στη δεύτερη θέση.

 

«Σ’ αυτή την πίστα είναι δύσκολο να έχεις τον ίδιο ρυθμό και στους 22 γύρους και η φύση της απαιτεί πολύ ενέργεια».

 

«Τα τελευταία δυο χρόνια όμως πάντα παλεύω για τη νίκη κι ελπίζω το ίδιο να κάνω και φέτος, αν και γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο».

 

Πάντως παραμένει αισιόδοξος κι έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Πιστεύω θα τα πάω καλά στον αγώνα και στόχος μου είναι το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Η συνέντευξη τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Με κίνητρο ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα