• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακεφαλαιώνοντας: Maverick Vinales
Πως τα πήγε στις χειμερινές δοκιμές;
Νέα 20/03/2017 - 13:32

Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις για τον τρομερό Maverick Vinales. Το γεγονός ότι ήταν πρώτος σε όλα τα τεστ μέχρι στιγμής, λέει πολλά από μόνο του!

 

Από την πρώτη ημέρα στην Μαλαισία ο Ισπανός έδειξε την ταχύτητά του και κατέλαβε την τρίτη θέση.

 

Τη δεύτερη ημέρα ήταν δεύτερος, ρίχνοντας το βάρος στο ρυθμό αγώνα, ενώ την τρίτη ημέρα έμεινε κι ο ίδιος έκπληκτος με το 1:59,368 που τον έφερε στην πρώτη θέση.

 

Τότε δήλωνε με αυτοπεποίθηση ότι η νέα του μοτοσυκλέτα είναι η καλύτερη στον ένα γύρο και στο ρυθμό αγώνα! Κάτι που θα το αποδείκνυε και στη συνέχεια.

 

Κι αν στην Sepang είχε το προνόμιο να βρεθεί για ιδιωτικές δοκιμές μετά το επίσημο τεστ της Valencia πέρυσι (που ήταν και πάλι πρώτος), κάτι τέτοιο δεν ίσχυε στην Αυστραλία.

 

Στο Phillip Island όμως ήταν και πάλι στην κορυφή, με διαφορά σχεδόν τριών δεκάτων από τον Marquez και με δυνατό ρυθμό για μια ακόμη φορά.

 

Επιπλέον η διαφορά του από την άλλη εργοστασιακή Μ1, συτή του Valentino Rossi, άγγιζε σχεδόν το ένα δευτερόλεπτο (0,921δ).

 

Στο Qatar και μετά την πρώτη θέση που πήρε η Ducati την 1η ημέρα, ο Vinales αντεπιτέθηκε και σκαρφάλωσε στην κορυφή με το τέλος των δοκιμών.

 

Ανεπηρέαστος από την πίεση - όπως δηλώνει ο ίδιος - μένει να δούμε πως θα ανταπεξέλθει στο αγωνιστικό Σ/Κ αυτή την εβδομάδα.

 

Και στο Qatar, όπως και στα προηγούμενα τεστ του ’17, ο Vinales είχε τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους. Ωστόσο άλλο οι δοκιμές και άλλο οι αγώνες!

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Αλλαγές ελέω... Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Cadalora: Το να δουλεύω με τον Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα