• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Test @ Jerez Ημ. 2
Fenati και Honda στην 1η θέση!
Νέα 19/03/2017 - 10:37

Μετά τη χαμένη πρώτη ημέρα, λόγω καιρού, οι οδηγοί της Moto3 εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη δεύτερη για να δουλέψουν στις μοτοσυκλέτες τους.

 

Με το τέλος των τριών περιόδων, ο Romano Fenati ήταν στην πρώτη θέση πάνω στην Honda της Marinelli Rivacold.

 

Ο Ιταλός είχε καλύτερο χρόνο στα 2:06,690 και ήταν 39χιλ πιο γρήγορος από τον Jorge Martin της ομάδας του Fausto Gresini που ήταν δεύτερος επίσης με Honda.

 

Ο Martin είχε και μια πτώση χωρίς σοβαρές συνέπειες, τραυματίζοντας λίγο το αριστερό του χέρι.

 

Η Honda έκανε το 1-2-3 τη δεύτερη ημέρα, καθώς μόλις 20χιλ πιο πίσω από τον πρώην αναβάτη της Mahindra (Martin), βρίσκουμε τον Aron Canet.

 

Ο Ισπανός της Estrella Galicia ήταν δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον Gabriel Rodrigo της RBA Racing που ήταν η καλύτερη KTM στην 4η θέση.

 

Ο Rodrigo ήταν και ο τελευταίος αναβάτης της κατηγορίας που κατάφερε χτες να σπάσει το όριο του 2:07.

 

Πολύ καλή η παρουσία του Livio Loi που ανέβασε την Honda του στην 5η θέση, αφήνοντας για μόλις 18χιλ πίσω του τον Nicolo Bulega.

 

Ο Ιταλός της ομάδας του Valentino Rossi ήταν η δεύτερη ΚΤΜ στη δεκάδα, που ήταν μοιρασμένη ανάμεσα σε μοτοσυκλέτες της Honda και της KTM.

 

Από τον 4ο και κάτω οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, καθώς ο Rodrigo (4ος) με τον 23ο Darryn Binder είχαν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους.

 

Πίσω από τον Bulega ήταν ο νικητής του περσινού Red Bull Rookies Cup Αyumu Sasaki, ο οποίος αν και νεοφερμένος, ξέρει την πίστα απ’ όταν αγωνιζόταν στο Asia Talent Cup.

 

Το νέο όνομα στην ομάδα του Ajo, ο Niccolo Antonelli ήταν όγδοος, με τον Guevara (RBA) να ακολουθεί με 12χιλ διαφορά και τον Oettl να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Test @ Jerez: Ημ. 3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Test @ Jerez Ημ. 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα