• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ο Vinales πρέπει...
...να μάθει να αντέχει την πίεση!
Νέα 16/03/2017 - 10:23

Φέτος ο Dani Pedrosa θα ξεκινήσει την 12η σεζόν του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και για μια ακόμη φορά το όνομά του συγκαταλέγεται στα φαβορί.

 

Σε μια εβδομάδα από τώρα θα ξεκινήσουν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Qatar και ο Dani μιλά στο gpone.com για διάφορα θέματα.

 

Λίγο πριν την εκκίνηση της νέας σεζόν, ο Pedrosa νοιώθει «...ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε και πραγματικά θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

 

«Η Honda είναι μια μοτοσυκλέτα σε συνεχή εξέλιξη και στόχος μας είναι να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία με τον αναβάτη».

 

Με τα Michelin πάντα είχε «...το κατάλληλο επίπεδο αυτοπεποίθησης και παρά κάποια αρχικά προβλήματα, πιστεύω ότι διαρκώς βελτιώνομαι».

 

«Χωρίς αμφιβολία και τα Michelin θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον Τίτλο, μιας και οι διαφορές με τους αναβάτες είναι μικρές».

 

Τα φαβορί για τον Τίτλο θα είναι, σύμφωνα με τον Dani: «Οι γνωστοί με την προσθήκη του Vinales, που είναι ένα ερωτημτικό».

 

«Πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα διαχειριστεί την πίεση. Έχει μεγάλη διαφορά να είσαι νικητής-έκπληξη από το να υποχρεούσαι να νικάς».

 

Μοιράζεται το γκαράζ με τον Marquez για τέσσερα χρόνια και φέτος μπαίνει στον πέμπτο. Ο Dani - λιγομίλητος - σχολιάζει:

 

«Έχω μάθει πολλά, αλλά είμαι προσεχτικός και τα κρατάω για τον εαυτό μου».

Επόμενο άρθρο »

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Χορηγός του ΠΠΤ2017!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Vinales στα φαβορί για τα επόμενα 10 χρόνια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα