• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Folger: Έμαθα πολλά!
Είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν
Νέα 15/03/2017 - 10:45

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση σε χειμερινές δοκιμές έκανε ο Γερμανός άσος της Tech3, Jonas Folger.

 

Ο πρώην αναβάτης της Moto2 και νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να πάρει την 7η θέση στο πρόσφατο τεστ του Qatar.

 

Δεν ήταν όμως μόνο ο χρόνος του στον ένα γύρο, αλλά και η κανονική προσομοίωση αγώνα που έκανε με την Μ1 του, διάρκειας 21 γύρων.

 

Ο μέσος όρος του ήταν εξαιρετικός και με το 1:55,9 που είχε θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την 5η θέση στον περσινό αγώνα!

 

Τα αποτελέσματα της προσομοίωσής του ήταν ευεργετικά για την εμπιστοσύνη του με τη μοτοσυκλέτα, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του.

 

«Ολοκληρώσαμε ένα ακόμα θετικό τεστ και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν».

 

«Προτεραιότητά μας ήταν η προσομοίωση που είχε καλά αποτελέσματα με σταθερούς χρόνους, ενώ και οι χαρτογραφήσεις που δοκιμάσαμε δούλεψαν όπως περιμέναμε».

 

«Είχε ενδιαφέρον να δούμε τη συμπεριφορά των ελαστικών και κέρδισα πολύτιμη εμπειρία, ώστε τώρα να ξέρω τι περίπου να περιμένω σ’ ένα Grand Prix».

 

«Έμαθα πολλά σ’ αυτό το τεστ και κέρδισα πάλι λίγο από τη χαμένη μου εμπιστοσύνη μετά την πτώση μου στην Αυστραλία όταν πήγα να κάνω προσομοίωση».

 

«Τώρα κατανοώ καλύτερα την Yamaha, ειδικά όταν οι συνθήκες αλλάζουν και μπορώ να προσαρμοστώ καλά».

 

«Βέβαια ένα αγωνιστικό Σ/Κ είναι κάτι τελείως διαφορετικό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι με την προετοιμασία μας το χειμώνα».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Πάντα με τους κορυφαίους!

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Ξέρουμε τι κατεύθυνση να πάρουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα