• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οι αντίπαλοί μου;
O Vinales, ο Rossi κι ο Pedrosa!
Νέα 14/03/2017 - 15:17

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez μίλησε στο «αδελφό» gpone.com, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα του 2017.

 

«Ξεκινάμε αυτή τη σεζόν σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι πέρυσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο».

 

Παρά ταύτα ο Ισπανός άσος θέλει «...περισσότερα. Πάντα θέλεις να βελτιώνεσαι. Νομίζω ότι είμαστε σ’ ένα επίπεδο που μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο στους πρώτους αγώνες».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας έχει αλλάξει αρκετά. Πάνω απ’ όλα δουλέψαμε πολύ με τα ηλεκτρονικά, διότι ο κινητήρας είναι καινούργιος κι έπρεπε να προσαρμόσουμε πολλά».

 

«Δουλέψαμε επίσης σκληρά έτσι ώστε να έχουμε μια καλή βάση για όλες τις πίστες κι αυτό επειδή σ’ ένα αγωνιστικό Σ/Κ δεν έχεις χρόνο να κάνεις δοκιμές».

 

Ο πρώτος αγώνας γίνεται σε μια πίστα που «...συναντάμε πολλές δυσκολίες και είναι λιγότερο ευνοϊκή για τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας μας».

 

«Ωστόσο τίποτε δεν αποκλείεται και ξεκινάμε με υψηλό κίνητρο και φιλοδοξίες για να προσπαθήσουμε για τη νίκη από την αρχή».

 

Στη συνέχεια κατονόμασε τους μεγαλύτερους αντιπάλους του στη μάχη για τον Τίτλο, αφήνοντας απ’ έξω τον Jorge Lorenzo.

 

«Ο Rossi, ο Vinales και ο Pedrosa. Θα δούμε με τον Lorenzo. Μπορεί να κάνει καλούς αγώνες, αλλά το μυστήριο είναι αν θα παλεύει για βάθρο κάθε Κυριακή».

 

Για τον Marquez είναι η 5η του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ακόμα όμως δεν νοιώθει βετεράνος του Πρωταθλήματος.

 

«Όχι, υπάρχουν οδηγοί με τη διπλάσια ή την τριπλάσια εμπειρία από εμένα, όπως ο Valentino. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Συναντάς διαφορετικές προκλήσεις και πρέπει να προσαρμόζεσαι».

 

Τέλος, τον ρώτησαν ποιον Marquez θα δούμε φέτος:

 

«Εξαρτάται από την κάθε περίσταση», απάντησε. «Αν είμαι έτοιμος θα δώσω το 100%. Αν όχι, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».

 

«Ένα από τα μαθήματα που έμαθα το 2015 και το εφάρμοσα το 2016, είναι η σταθερότητα. Βέβαια υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πάρεις λίγο παραπάνω ρίσκο».

Επόμενο άρθρο »

Παραδοχή Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Polycio: Η Losail;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα