• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 21:00
Τρεις Yamaha μπροστά, αποκαλύφθηκε το κόκκινο φέρινγκ!
Νέα 11/03/2017 - 21:10

Μια ώρα πριν το τέλος των δοκιμών και ο Maverick Vinales όχι μόνο κρατά την πρώτη θέση, αλλά κατέβασε σημαντικά το χρόνο του!

 

Ο Ισπανός άσος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:54,455 ένας χρόνος που είναι κάτω από το χρόνο που χάρισε την pole πέρυσι στον Lorenzo!

 

Ο Lin Jarvis πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος, βλέποντας τρεις Yamaha στην κορυφή, με τον Rossi να βελτιώνεται και να ανεβαίνει δεύτερος!

 

Η διαφορά του Ιταλού άσου από το χρόνο του Vinales είναι κάτω από τρία δέκατα, καθώς ο Vale «έπεσε» για πρώτη φορά στο 1:54.

 

Σ’ αυτό το όριο είναι και ο φοβερός Jonas Folger! Ο Γερμανός είχε υποχωρήσει νωρίτερα μερικές θέσεις, ωστόσο επανήλθε δριμύτερος.

 

Ο άσος της Tech3 είναι ο τρίτος της παρέας των οδηγών που έχουν χρόνο στο 1:54 σήμερα, μια ώρα πριν τη λήξη.

 

Ο Crutchlow είναι η καλύτερη Honda στην 4η θέση και στο 1:55,0. Εκπληκτικός Aleix Espargaro ξαναμπήκε στη δεκάδα με την Aprilia να απέχει 6 δέκατα από την κορυφή!

 

Ο Marquez είναι 75χιλ πίσω από τον Aleix και 49χιλ μπροστά από τον Alvaro Bautista που παραμένει σταθερά στη δεκάδα.

 

Εκτός αυτής είναι ο Andrea Dovizioso, που είναι 11ος και δοκίμασε το νέο φέρινγκ της Ducati, που αποκαλύφθηκε σήμερα!

 

Όπως φαίνεται από τις φωτό, είναι ιδιαίτερος ο σχεδιασμός του και δεν μοιάζει με ό,τι έχουν δοκιμάσει οι ανταγωνιστές των κόκκινων.

 

Ο τρόπος του σχεδιασμού, δίνει την εντύπωση ότι αυτό θα καταφέρνει να κρατά κάτω το μπροστινό μέρος, καλύτερα από τον ανταγωνισμό.

 

Η πρώτη Ducati στους χρόνος είναι αυτή του Jorge Lorenzo, ο οποίος έχει την 8η θέση και διαφορά εννέα δέκατα από την κορυφή.

 

Ο Zarco νωρίτερα είχε ανέβει μέσα στην εξάδα, ενώ τώρα είναι ένατος, ενώ επίσης εξαιρετικός είναι ο Karel Abraham που μπήκε στη δεκάδα!

Επόμενο άρθρο »

Rea: Αγωνίστηκα όπως ήθελα!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 19:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα