• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Thailand: Αγώνας 1
Σαρωτικός ο Rea, τρίτη νίκη του στο Πρωτάθλημα!
Νέα 11/03/2017 - 12:30

Τρομερή επίδειξη δύναμης από τον Jonathan Rea στο σημερινό πρώτο αγώνα στην Ταϋλάνδη, όπου κέρδισε με ευκολία τους αντιπάλους του.

 

Από την pole position, ο Rea έφυγε μπροστά σαν σίφουνας και με ασύλληπτο ρυθμό απλά μεγάλωνε τη διαφορά του από τους αντιπάλους του.

 

Ο Ιρλανδός άσος της Kawasaki - σε θερμοκρασία πίστας που άγγιζε τους 50o C σε ορισμένα σημεία - είχε φοβερή σταθερότητα.

 

Έκανε μια σειρά ταχύτατων γύρων στο 1:33 και κανείς άλλος δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον καταπληκτικό του ρυθμό.

 

Έτσι ήταν επόμενο να αφήσει πάνω από έξι δευτερόλεπτα πίσω του τον δεύτερο, τον Chaz Davies.

 

Ο Βρετανός της Ducati πήρε ακόμα μια δεύτερη θέση, δίνοντας μάχες στην αρχή με τον ομόσταυλό του, τον Melandri, ο οποίος τελικά έμεινε εκτός βάθρου.

 

Βέβαια να σημειώσουμε ότι στην αρχή έχασε πολύτιμο χρόνο, καθώς ξεκινώντας από την 5η θέση χρειάστηκε να δώσει μάχες για να φύγει μπροστά.

 

Ο Sykes δεν είχε σε καμμία περίπτωση το ρυθμό του ομόσταυλού του. Ο Βρετανός έδωσε μάχη στο τέλος για το τελευταίο σκαλί του βάθρου.

 

Τελικά νίκησε τον Marco Melandri, ο οποίος έχει τουλάχιστον την παρηγοριά ότι στο δεύτερο αγώνα θα ξεκινήσει από την pole position.

 

Αν και δεν μπορούσαν να φτάσουν τις Kawasaki και τις Ducati, εν τούτοις η παρουσία της Pata Yamaha ήταν πολύ καλή σήμερα.

 

Ο Michael Van der Mark κέρδισε τον ομόσταυλό του στη μάχη για την 5η θέση, με τον Lowes να συμβιβάζεται με την έκτη.

 

Πάνω από δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τον Lowes τερμάτισε ο Jordi Torres με την BMW του.

 

Ο Camier και πάλι έβγαλε τον καλό του εαυτό στον αγώνα, έχοντας αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με την MV Agusta του, όπως και στην Αυστραλία.

 

Πήρε λοιπόν την 8η θέση, μπροστά από το δίδυμο της Honda που κατάφεραν αθόρυβα να κλείσουν τη δεκάδα με τον Hayden μπροστά από τον Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Βελτιώνομαι

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Έκπληξη που είμαι τόσο γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα