• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test Ημέρα 1: Τελικοί χρόνοι
Κανείς δεν κέρδισε τον Dovizioso!
Νέα 10/03/2017 - 22:22

Η πρώτη ημέρα του τελευταίου επίσημου τεστ της μεγάλης κατηγορίας, πριν την έναρξη της σεζόν, ολοκληρώθηκε με τον Dovizioso να μένει στην πρώτη θέση.

 

Κανείς δεν κατάφερε να πέσει κάτω από το χρόνο του Ιταλού άσου της Ducati, ο οποίος ήταν πράγματι εντυπωσιακός για πρώτη ημέρα.

 

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Maverick Vinales, ο οποίος πλησίασε τον Dovi στα 0,360δ. Αυτή ήταν και η μικρότερη διαφορά από την κορυφή.

 

Ο τρίτος Cal Crutchlow ήταν έξι δέκατα πίσω από την GP17. Ο Βρετανός έκανε σημαντική πρόοδο στο τελευταίο κομμάτι του τεστ.

 

Ο Cal ήταν η καλύτερη Honda και ο τρίτος διαφορετικός κατασκευαστής στις πρώτες τρεις θέσεις.

 

Ο Karel Abraham κατάφερε να είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση σήμερα.

 

Ο Τσέχος, που επιστρέφει στο MotoGP πάνω σε μια Ducati, κυνήγησε έναν καλό χρόνο και τον πέτυχε με τον τελευταίο του γύρο, ανεβαίνοντας στην 4η θέση!

 

Πίσω του, με διαφορά 3χιλ, ακολουθεί ο Jorge Lorenzo ενώ ο Jonas Folger ήταν και πάλι πολύ δυνατός στον ένα γύρο, κρατώντας την 6η θέση.

 

Στο τέλος κατέβασε κι άλλο το χρόνο του ο Valentino Rossi και μπήκε μέσα στη δεκάδα, βάζοντας πίσω του τους Pedrosa, Zarco και Iannone.

 

Εκτός δεκάδας ο Marc Marquez, ο οποίος αφού έπεσε μερικά δευτερόλεπτα αφότου μπήκε στην πίστα με το νέο φέρινγκ της Honda, είχε ακόμα μια πτώση λίγο πριν το τέλος.

 

Πάντως είναι δεδομένο ότι καθώς η ώρα περνούσε και βράδιαζε περισσότερο, αρχίζει και η υγρασία που δυσκολεύει πάρα πολύ το έργο των οδηγών.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο φέρινγκ της Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα