• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - GP ΗΠΑ (Circuit Of The Americas)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Πιο ανταγωνιστικός!
Απ’ ότι φανταζόμουν στην αρχή
Νέα 10/03/2017 - 17:03

Ο Marco Melandri δεν απογοήτευσε στο ντεμπούτο του στην πίστα Chang της Μαλαισίας, την οποία είδε από κοντά για πρώτη φορά σήμερα.

 

Μπορεί η Kawasaki και ο Rea να είναι ένα επίπεδο πιο μπροστά, ωστόσο και το ξεκίνημα του Melandri δεν ήταν άσχημο.

 

«Πρέπει να πω ότι η πίστα είναι καταπληκτική και πιο τεχνική απ’ ότι περίμενα. Δεν αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και είμαι χαρούμενος».

 

«Απέκτησα αμέσως εμπιστοσύνη. Δουλεύουμε όλοι καλά και είμαι πιο ανταγωνιστικός απ’ ότι φανταζόμουν».

 

«Αύριο θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε μια καλή θέση στο σχηματισμό εκκίνησης και να ξεκινήσουμε καλά τον αγώνα».

 

«Πρέπει να αλλάξουμε κάτι στα ηλεκτρονικά, ώστε να είμαστε πιο επιθετικοί στα φρένα και να κάνουμε δύσκολοι τη ζωή των Kawasaki».

 

Οι δυσκολίες της Ducati είναι στο τρίτο κομμάτι της πίστας, όπως επιβεβαίωσε και ο Chaz Davies στις δικές του δηλώσεις.

 

«Πρέπει να βελτιωθώ στο τρίτο κομμάτι. Εκεί είναι που χάνω χρόνο», είπε ο Melandri και πρόσθεσε:

 

«Νοιώθω καλά, αλλά θα έχουμε καλύτερη ιδέα αύριο. Ο Rea έκανε μια εντυπωσιακή προσομοίωση».

 

«Η ζέστη δεν θα διευκολύνει κανέναν, αλλά είμαι αισιόδοξος».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 19:00

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Ισοδυναμία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2025;
  • ΝΑΙ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΣ
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ