• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Τρίτοι στα SBK-Motul;
Δεν μας είναι αρκετό...
Νέα 10/03/2017 - 10:27

Το μήνυμα που έστειλε στο Phillip Island ο Alex Lowes της Yamaha ήταν ξεκάθαρο, με τις δυο τέταρτες θέσεις που πήρε στους αγώνες.

 

Η R1 έχει βελτιωθεί πολύ και ο Βρετανός άσος έχει ό,τι χρειάζεται για να μπορέσει να διεκδικεί βάθρα και θα προσπαθήσει και πάλι στην Ταϋλάνδη αυτό το Σ/Κ.

 

Βέβαια, όπως λέει ο Project Manager της Yamaha στα SBK-Motul, Andrea Dosoli, τα βάθρα δεν είναι αρκετά για τους μπλε!

 

«Κλείσαμε το 2016 μ’ ένα βάθρο κι από εκεί θέλαμε να ξεκινήσουμε», εξηγεί ο Dosoli. «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι που δεν το καταφέραμε, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο».

 

«Αυτό που μας λείπει είναι καλύτερη επιτάχυνση. Σε πλαίσιο, ηλεκτρονικά και κινητήρα έχουμε βελτιωθεί. Η προσθήκη δυο ακόμα μηχανικών ήταν η σωστή κίνηση».

 

«Η Chang στην Ταϋλάνδη δεν ταιριάζει και πολύ στη μοτοσυκλέτα μας, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι πριν ένα χρόνο».

 

Στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την πίστα στην Aragon, οι πίστες είναι πιο ευνοϊκές για τους μπλε ώστε να κυνηγήσουν το βάθρο.

 

«Αυτός είναι ο στόχος, αλλά δεν μένουμε μόνο σ’ αυτό. Πρέπει να πλησιάσουμε κι άλλο την Ducati και την Kawasaki».

 

Τέλος μίλησε και για τους δυο αναβάτες της ομάδας του, τον «παλιό» Alex Lowes και τον νεοφερμένο Michael Van der Mark.

 

«Οι πτώσεις έχουν ωριμάσει τον Lowes και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πάνω απ’ όλα βρήκε τη χαμένη του εμπιστοσύνη όμως».

 

«Τώρα δουλεύει με στόχο τον αγώνα και όχι με σκοπό να κάνει έναν ταχύτατο γύρο την Παρασκευή ή το Σάββατο. Άλλαξε τη μέθοδο δουλειάς του το χειμώνα».

 

«Ο Van der Mark έχει σωστή προσέγγιση στην R1 και η συγκέντρωσή του στη δουλειά είναι εκπληκτική».

 

«Το να πας από την Honda στην Yamaha είναι ένα μεγάλο βήμα που απαιτεί σημαντική πνευματική προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι γρήγορα θα δείξει την αξία του».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Μια κλεφτή ματιά

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Thailand: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα