• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Όλοι μαζί στην Jerez
Για το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς
Νέα 07/03/2017 - 16:03

Μετά από αρκετές ιδιωτικές δοκιμές το περασμένο διάστημα, ήρθε η ώρα για το πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν για την κατηγορία της Moto2.

 

Αυτό ξεκινά αύριο στην πίστα της Jerez και θα έχει διάρκεια τριών ημερών, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή.

 

Στις μέχρι τώρα δοκιμές είναι ο Takaaki Nakagami αυτός που φαίνεται ότι ξεχωρίζει, με τον Franco Morbidelli να μην απέχει πολύ από τον Ιάπωνα.

 

Στους δυο διεκδικητές του φετινού Τίτλου θέλει να προσθέσει και το δικό του όνομα ο Alex Marquez, μετά από δυο απογοητευτικές σεζόν στην κατηγορία.

 

Ο μικρός αδερφός του Marquez χρησιμοποίησε και τη χειμερινή διακοπή - πέρα από προπόνηση - και για να διορθώσει το πρόβλημα με το arm-pump που τον ταλαιπωρεί.

 

Φυσικά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τον πιο έμπειρο αναβάτη της Moto2, τον Ελβετό Tom Luthi, ο οποίος θέλει να πετύχει κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

 

Πολλοί θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στον Lorenzo Baldassari, ο οποίος - μαζί με τον Luca Marini, τον ομόσταυλό του - τα πήγαν αρκετά καλά στα τεστ.

 

Δύναμη στην κατηγορία προσθέτει και η παρουσία του Ν. Αφρικανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Moto3 πέρυσι, Brad Binder.

 

Βέβαια το ξεκίνημα του άσου της ομάδας του Ajo μόνο ιδανικό δεν είναι, καθώς έσπασε το χέρι του στο πρώτο του τεστ με τη νέα του μοτοσυκλέτα στην Valencia.

 

Ο Binder έκανε πρόσφατα την πρώτη του εμφάνιση πάνω στην KTM του για το 2017 και ανυπομονεί να γράψει περισσότερα χιλιόμετρα αυτή την εβδομάδα στην Ισπανία.

 

Σημαντική προσθήκη στην κατηγορία είναι και η επανεμφάνιση των πλαισίων του Suter από φέτος.

 

Το συγκεκριμένο πλαίσιο εμπιστεύτηκαν οι ομάδες των Dynavolt Intact, που πρόσφατα έκανε την παρουσίασή της στην Γερμανία και η Kiefer Racing.

 

Τόσο οι Cortese/Schrotter της Dynavolt, όσο και οι Kent/Aegerter της Kiefer, έχουν κάνει θετικά σχόλια για τις νέες τους μοτοσυκλέτες.

Επόμενο άρθρο »

Baz: Μόνο ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Συμβουλές για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα