• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Πρώτο επίσημο τεστ για το ‘17
Στην πίστα της Jerez στην Ισπανία
Νέα 07/03/2017 - 10:09

H Jerez θα υποδεχτεί αύριο τους αναβάτες της Moto3, στο πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς και λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Μέχρι στιγμής υπήρξαν μόνο ιδιωτικές δοκιμές για τις διάφορες ομάδες της κατηγορίας, αλλά τώρα θα βρεθούν όλοι μαζί στην πίστα για πρώτη φορά.

 

Ο Nicolo Bulega ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης στο πρόσφατο - ιδιωτικό - τεστ στην Jerez, με τον αναβάτη της ομάδας του Valentino Rossi να κρατά χαμηλούς τόνους για το ’17.

 

Οι Ιταλοί γενικά δείχνουν πολύ δυνατοί φέτος κι ένας άλλος που δεν πρέπει να παραβλέψουμε είναι ο Romano Fenati (φωτό), που επιστρέφει με νέα ομάδα και αποκλειστικό στόχο τον Τίτλο.

 

Σε νέα ομάδα είναι και ο Enea Bastianini, όνειρο του οποίου είναι επίσης να καταφέρει να κατακτήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στην κατηγορία.

 

Ο Ιταλός - της EG0,0 Marc VDS πια - ήταν δεύτερος την περασμένη σεζόν και θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά φέτος.

 

Πέρα από τους Ιταλούς, υπάρχει και ο Joan Mir από την Ισπανία που πέρυσι κατάφερε και πήρε την παρθενική του νίκη στην πρώτη του σεζόν στα GP.

 

Πέρα από την πρώτη νίκη του, ο Mir ήταν αυτός που στο τέλος αναδείχτηκε Rookie της σεζόν 2016 και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την Leopard Racing.

 

Παρόμοια επιτεύγματα θέλουν να πετύχουν φέτος και μερικοί άλλοι περσινοί rookies, όπως ο Bo Bendsneyder του Aki Ajo και ο Diggia του Fausto Gresini.

 

Ο Di Giannantonio πάντως, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του στην κλείδα (σπάσιμο) που απέκτησε στα μέσα Φλεβάρη.

 

Στην ομάδα του Ajo ελπίζουν πολλά στο νέο τους απόκτημα, τον Niccolo Antonelli, καθώς θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα πρωτεία στην κατηγορία μετά την μετακόμιση του Binder στην Moto2.

 

Στην Mahindra - μετά τις πρώτες περσινές νίκες τους - ο πήχης επίσης είναι ψηλά για το 2017.

 

Και ο Ινδός κατασκευαστής πάντως έχασε το μεγάλο του αστέρι, τον Fransceco Bagnaia που ανέβηκε στην Moto2 και βασίζει τις ελπίδες της στους Dalla Porta και Arenas.

 

Μεγάλες φιλοδοξίες από τη νέα σεζόν έχει και ο John McPhee, που ηγείται της νεοσυσταθείσας Βρετανικής ομάδας στην κατηγορία.

 

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δούμε τι μπορεί να καταφέρει στην Moto3 ο Ayumu Sasaki, ο περσινός Πρωταθλητής του Red Bull Rookies Cup.

Επόμενο άρθρο »

Μια διαφορετική παρουσίαση!

« Προηγούμενο άρθρο

Πανέτοιμοι για μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα