• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν θα είμαι στο 100%
Στο επόμενο τεστ στο Qatar
Νέα 06/03/2017 - 11:43

Ο Marc Marquez λέει ότι θα είναι «πολύ κοντά» στο 100% αλλά όχι εντελώς έτοιμος για το επόμενο τεστ στο Qatar.

 

Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του στην κλείδα στο πρόσφατο ιδιωτικό τεστ της Honda στην πίστα της Jerez.

 

Ο Marc έβγαλε προσωρινά το δεξιό του ώμο, πέφτοντας με 200χλμ/ώρα στο τέλος της μοναδικής ημέρας δοκιμών για τους εργοστασιακούς του HRC στην Ισπανία.

 

Το τεστ - κατά τη διάρκεια του οποίου επιβεβαίωσαν αρκετά όσον αφορά στον νέο κινητήρα - ήταν θετικό, αλλά εξαιτίας του δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος στο Qatar.

 

«Ήταν ένα θετικό τεστ στην Jerez, επειδή δοκιμάσαμε τη νέα μοτοσυκλέτα σε μια πιο μικρή πίστα και είχε μεγάλο ενδιαφέρον».

 

«Στο τέλος όμως έπεσα επειδή έπεφτε η θερμοκρασία κι έχασα το μπροστινό και τραυμάτισα τον ώμο μου».

 

«Αυτή τη φορά ήταν ο σωστός ώμος και όχι ο αριστερός που συνήθως τραυματίζω! Αναρρώνω καλά, όμως στο Qatar δεν θα είμαι 100% έτοιμος, αλλά πολύ κοντά».

 

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Ενδεχομένως η Honda που έχουμε τώρα, να είναι αυτή με την οποία τελειώσαμε την περσινή σεζόν. Η καλύτερη που είχαμε δηλαδή πέρυσι».

 

«Σ’ αυτό το χρονικό σημείο πέρυσι ήμασταν πολύ πίσω, χαμένοι... Όμως αυτή τη φορά έχουμε ξεκινήσει με μια πολύ καλή βάση».

 

Τέλος, μίλησε και για τον Jorge Lorenzo: «Ίσως δεν κάνει τα χειμερινά τεστ που θα έκανε με την Yamaha, όμως η νίκη στο Qatar δεν είναι ένα τρελό σενάριο».

 

«Η Ducati είναι καλή, ο ίδιος είναι καλός, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι να είσαι σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμοι να ξεχωρίσουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Bestia: Όνειρο ο Τίτλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα