• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένο τo Group Test για τους ΝΕΟΥΣ
Έγινε από το Riding School - Θανάσης Χούντρας
Νέα 04/03/2017 - 20:54

Η συνεργασία της Αθλητικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ) με τον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας (ΣΟΑΜ), στη διοργάνωση ενός GROUP TEST αφιερωμένο στους Νέους Οδηγούς που αναζητούν τον τρόπο να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι στο χώρο των αγώνων Ταχύτητας, στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

20 νέοι οδηγοί βρέθηκαν στο χώρο του Riding School - Θανάσης Χούντρας και υπό τις οδηγίες του γνωστού έμπειρου “Δασκάλου” και δημοσιογράφου, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά των εκπαιδευτών του Σχολείου, δοκίμασαν τις διαθέσιμες μοτοσυκλέτες. Από τις Ελληνικές εταιρίες η Yamaha και η ΚΤΜ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έφεραν τις αγωνιστικές KTM RC 390 και Yamaha R3, αλλά και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, ώστε να πραγματοποιηθεί η γνωριμία των Νέων Οδηγών ηλικίας 13-25 ετών, με τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας "ΝΕΩΝ" και της SS300, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Περιττό να τονίσουμε τη σημασία αυτής της εκδήλωσης και το πόσο θετικό είναι το ότι 20 παιδιά βάζουν τη βάση για συμμετοχή στο ΠΠΤ! Ανάμεσά τους και κάποιες κοπέλες, που εντυπωσίασαν! Ελπίζουμε να έχει συνέχεια αυτή η προσοχή όλων στους Νέους οδηγούς και να την στηρίξουν και άλλες εταιρίες, που έτσι θα φέρουν σε επαφή τους εκκολαπτόμενους πρωταθλητές με τις μοτοσυκλέτες τους. 

Επόμενο άρθρο »

Karting: 1ος Αγώνας, Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Karting Media Day

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα