• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rabat: Πολύ δύσκολη η 1η σεζόν
Είχα συνηθίσει στις νίκες στην Moto2!
Νέα 03/03/2017 - 13:11

Ο Tito Rabat ήταν ο μοναδικός νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία το 2016 και επομένως δεν είχε αντίπαλο στο να κατακτήσει τον Τίτλο του Rookie της σεζόν.

 

Τα πράγματα όμως, όπως και ο ίδιος παραδέχεται, μόνο εύκολα δεν ήταν πέρυσι.

 

Όχι ότι και η φετινή σεζόν ξεκίνησε καλά για τον Ισπανό άσο, ο οποίος είχε την πτώση στο τεστ της Μαλαισίας, με αποτέλεσμα να χάσει αυτό της Αυστραλίας.

 

Πάντως παραμένει αισιόδοξος και σχολίασε στη χτεσινή παρουσίαση της Estrella Galicia Marc VDS στην Μαδρίτη:

 

«Αναρρώνω σιγά-σιγά. Ο τραυματισμός μου έκανε πιο περίπλοκα τα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου και τη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Θα προσπαθήσω να είμαι 100% έτοιμος για το επόμενο τεστ στο Qatar. Η 1η μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, μιας και είχα συνηθίσει να κερδίζω στην Moto2».

 

«Φέτος όμως θα έχω διαφορετική προσέγγιση. Έχω κι ένα χρόνο εμπειρίας. Στην Valencia κάναμε καλό αγώνα και τελειώσαμε με θετικές εντυπώσεις τη χρονιά».

 

Φέτος θα έχει και αυτός προσωπικό coach, που δεν είναι άλλος από τον Julian Simon τον οποίο είχε ως αντίπαλο στην Moto2 τα περασμένα έτη.

 

«Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου τον Julian. Είμαι χαρούμενος και με το νέο τεχνικό μου team».

 

«Είμαι ευτυχισμένος ως μέλος της οικογένειας της Estrella Galicia, με την οποία έχουμε βιώσει μερικές πολύ όμορφες στιγμές».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Η Suzuki κι εγώ

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Στόχος η 10άδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα