• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Phillip Island: Αγώνας 2
40η νίκη και 1ο διπλό για τον Jonathan Rea!
Νέα 26/02/2017 - 09:07

Ο Jonathan Rea κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Phillip Island, κάνοντας την ιδανική αρχή στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον περσινό του Τίτλο.

 

Ο Ιρλανδός εφάρμοσε εκπληκτική στρατηγική στο ρυθμό του, έμεινε επικεφαλής ή πολύ κοντά στον πρώτο και στους τελευταίους γύρους έκανε την επίθεσή του.

 

Τότε, όπως και στον πρώτο αγώνα, ο Rea ξεπέρασε στην ευθεία προς την 1 τον Chaz Davies, έμεινε μπροστά του και πήρε τη νίκη για 25χιλ!

 

Παρά τη δεύτερη συνεχόμενη απογοήτευση, ο Davies δεν θα πρέπει να είναι πολύ απογοητευμένος με τις δυο 2ες θέσεις και το πολύ καλό του ξεκίνημα στη σεζόν.

 

Το όνειρό του έκανε πραγματικότητα ο Marco Melandri, ανεβαίνοντας στο βάθρο στον πρώτο Γύρο του Πρωταθλήματος, ανακάμπτοντας μετά τη χτεσινή του πτώση.

 

Ο Ιταλός άσος και ομόσταυλος του Davies ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πρώτη θέση, ωστόσο ο ρυθμός του έπεσε στα τελευταία στάδια του αγώνα.

 

Θετικό ήταν το ξεκίνημα και για τον Alex Lowes της Yamaha, ο οποίος πήρε μια δεύτερη συνεχόμενη τέταρτη θέση, αν και έχασε την ευκαιρία και πάλι για ένα βάθρο.

 

Εξαιρετική η εμφάνιση του Xavi Fores, ο οποίος έκλεισε την πεντάδα αφήνοντας πίσω του τον Tom Sykes που ήταν αυτός που «τιμωρήθηκε» περισσότερο από το νέο κανονισμό για το grid του 2ου αγώνα.

 

Ο Βρετανός άσος και ομόσταυλος του Rea, δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό του και να φτάσει τους τρεις μπροστά, έχοντας καθυστερήσει στην αρχή λόγω του ότι ξεκίνησε πιο πίσω.

 

Την ώρα που Davies και Rea ξεπερνούσαν το πρόβλημα της πιο πίσω εκκίνησης, ο Sykes δεν κατάφερε να κάνει πρόοδο στο πρώτο μισό του αγώνα κι έτσι συμβιβάστηκε με την 6η θέση.

 

Την έβδομη θέση πήρε ο Michael Van der Mark, το νέο απόκτημα της Yamaha, ενώ τον ακολούθησαν οι Leon Camier (MV Agusta) και το δίδυμο της Aprilia με τον Savadori μπροστά από τον Laverty.

 

Δεν κατάφερε να αποφύγει την πτώση ο Nicky Hayden της Red Bull Honda, με τον Alex de Angelis να το εκμεταλλεύεται και ν’ ανεβαίνει αυτός στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Στην εντέλεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Απογοητευτικός αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα