• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Βαθμοί αν όχι νίκη!
Τα σταθερά αποτελέσματα είναι το κλειδί
Νέα 24/02/2017 - 15:02

O Chaz Davies πέτυχε έναν πάρα πολύ καλό χρόνο σήμερα το πρωί στην Αυστραλία, που του έδωσε και την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας.

 

Ο πρώτος Γύρους της νέας σεζόν για τα SBK-Motul ξεκίνησε με το δεξί για τον Βρετανό άσο της Ducati, ωστόσο όσον αφορά στο ρυθμό αγώνα ξέρει καλά ότι πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο.

 

«Τα πήγαμε καλά για πρώτη ημέρα και είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου. Στον γρήγορο γύρο μου έχασα μερικά δέκατα στο τελευταίο κομμάτι».

 

«Έτσι θα μπορούσα να κάνω χρόνο στο 1:29, που θα ήταν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Ωστόσο πρέπει να βελτιωθούμε σε ρυθμό αγώνα».

 

«Εδώ, αυτή η πίστα είναι λίγο δύσκολη για εμάς κι έπρεπε να κάνουμε μερικές αλλαγές στο βασικό μας στήσιμο, αλλά βρήκαμε κάτι καλό κι ελπίζω να κάνουμε κι άλλα βήματα αύριο».

 

Ο ρυθμός του δεν είναι ισάξιος με τον αντίστοιχο του Jonathan Rea και ο Davies τονίζει ότι: «Θα κάνω τον αγώνα μου και όπως έρθουν τα πράγματα».

 

«Αν υπάρχει η δυνατότητα και η ευκαιρία να κερδίσω, θα την κυνηγήσω. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς».

 

«Τα σταθερά αποτελέσματα σε όλη τη σεζόν είναι το κλειδί».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Κάναμε πρόοδο

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα