• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν περιμέναμε τέτοια βελτίωση!
Πέρυσι προσπαθούσαν, αλλά αποτύγχαναν
Νέα 23/02/2017 - 17:10

Το εγκώμιο των μηχανικών της Yamaha έπλεξε ο Massimo Meregalli, παραδεχόμενος ότι ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια τόσο μεγάλη βελτίωση της Μ1.

 

Την περσινή χρονιά προσπαθούσαν σε όλο το δεύτερο μισό να κάνουν έναν παραπάνω βήμα, χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που κόστισε στους μπλε καθώς οι αντίπαλοί τους προόδευαν.

 

Τώρα όμως, όπως αποκαλύπτει ο Meregalli, η νέα M1 του 2017 είναι μια ολοκληρωμένη κι έτοιμη μοτοσυκλέτα, με μόνο το πλαίσιο να αποτελεί ερωτηματικό.

 

«Δούλεψαν στο πλαίσιο, στα ηλεκτρονικά, σε πάρα πολλά και το θέμα είναι ότι όταν τη βλέπεις απ’ έξω, μοιάζει η ίδια», σχολίασε.

 

«Δεν περιμέναμε μια τόσο μεγάλη βελτίωση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι προσπαθούσαν αλλά δεν το κατόρθωναν. Το πέτυχαν όμως το χειμώνα».

 

Η συνέντευξη του Meregalli είναι σημαντική, διότι αποκαλύπτει ότι στο Qatar και οι δυο αναβάτες της ομάδας θα έχουν στα χέρια τους για συγκρίσεις, κάποιες τελευταίες εξελίξεις του πλαισίου.

 

Και αυτό είναι σημαντικό, διότι μετά το τεστ στο Phillip Island, είχε διαρρεύσει ότι ο Valentino Rossi ήταν ικανοποιημένος με το νέο πλαίσιο και θα συνέχιζε μ’ αυτό. «Είναι καλύτερο», είχε πει.

 

«Η μόνη μας αμφιβολία είναι στο πλαίσιο», συνεχίζει ο Meregalli.

 

«Θέλαμε να φύγουμε από την Αυστραλία έχοντας πάρει αυτή την απόφαση, αλλά είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική απόφαση».

 

«Προτιμήσαμε λοιπόν να περιμένουμε άλλο λίγο και να τα ξαναδοκιμάσουμε στο Qatar».

Επόμενο άρθρο »

Ο φόβος της αποτυχίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Δεν συμφωνώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα