• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Επιτέλους!
Έκανα το βήμα μπροστά που ήθελα
Νέα 22/02/2017 - 13:38

Μόλις για 30χιλ του δευτερολέπτου ο Marco Melandri έχασε την ευκαιρία να γράψει το δικό του όνομα στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους στο τεστ του Phillip Island.

 

Ο αναβάτης της Ducati, που ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα με την Panigale R αυτό το Σ/Κ, βρήκε κάτι πολύ καλό στην Αυστραλία, αν και προτιμά να είναι προσγειωμένος στις δηλώσεις του.

 

«Ο καιρός δεν μας χάλασε τα σχέδια σήμερα, αν και οι συνθήκες μάλλον θ’ αλλάξουν και πάλι τις επόμενες ημέρες».

 

«Κατάφερα όμως να κάνω το βήμα μπροστά που ήθελα και να εκμεταλλευτώ το καινούργιο ελαστικό. Από τη στιγμή που έχεις εμπιστοσύνη στα ελαστικά σου, όλες οι πίστες είναι τέλειες», λέει χαμογελώντας.

 

Πέρα από τον ένα γύρο, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τη δύναμη του Melandri και σε ρυθμό αγώνα. Όμως ο Ιταλός δεν επιχείρησε να κάνει προσομοίωση αγώνα.

 

«Ναι, εστιάσαμε μόνο στα ελαστικά, συμπεριλαμβανομένου και του καινούργιου που έφερε η Pirelli. Έχουμε ξεκάθαρη ιδέα τώρα για την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας και των ελαστικών».

 

Ο Melandri πιστεύει ότι «...είμαι έτοιμος για τις μάχες με τους μπροστά, αν και σε πίστες όπως η Ταϋλάνδη τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα».

 

Για τη νέα του μοτοσυκλέτα, είπε: «Ανακαλύπτω καινούργια πράγματα κάθε μέρα. Ήξερα ότι δεν θα είναι τέλεια σε κάποιους τομείς».

 

«Θα υπάρξουν στιγμές που θα δυσκολεύομαι περισσότερο, ειδικά σε αγώνες με ασταθή καιρό. Αυτή η νέα μου περιπέτεια μοιάζει με παζλ».

Επόμενο άρθρο »

Ο Σίσσης στα BSB!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pierer τα βάζει με την Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα