• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τεστ στην Jerez για Honda;
Το σκέφτονται για πριν το Qatar
Νέα 20/02/2017 - 14:22

Ποτέ οι δοκιμές δεν είναι αρκετές! Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Honda και σκέφτονται να κάνουν ιδιωτικές δοκιμές στην Jerez, πριν το επίσημο τεστ στο Qatar.

 

Κάθε ομάδα έχει πέντε ημέρες ιδιωτικών δοκιμών και στο HRC θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες αν θα χρησιμοποιήσουν τη μια ή τις δυο από αυτές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Στην Αυστραλία ο Marquez παραδέχτηκε ότι έκανε ένα τεράστιο βήμα μπροστά με τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά, ωστόσο θέλει να είναι σίγουρος μιας και το Phillip Island είναι μια ιδιαίτερη πίστα.

 

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αλλά έχουμε ήδη κλείσει την Jerez», παραδέχεται ο Livio Suppo της Honda. Η απόφαση δεν είναι εύκολη, μιας και οι διαθέσιμες ημέρες για ιδιωτικές δοκιμές είναι τόσο λίγες.

 

Από την άλλη όλοι θέλουν να είναι 100% έτοιμοι στην αρχή του Πρωταθλήματος, ενώ και η περσινή σεζόν έδειξε ότι αυτός που θα ξεκινήσει δυνατά στους πρώτους Γύρους, αποκτά το πάνω χέρι στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Ο Suppo δεν ξεκαθάρισε αν στο τεστ της Jerez (αν αποφασιστεί) θα είναι και ο Cal Crutchlow ο οποίος συχνά-πυκνά δοκιμάζει πράγματα για το εργοστάσιο.

 

Και η Yamaha σκέφτεται για ένα ακόμα τεστ, ωστόσο η κούραση από τις υποχρεώσεις με τους χορηγούς και τις κοντινές δοκιμές σε Μαλαισία-Αυστραλία, έχουν καταβάλει κυρίως τον Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της KTM

« Προηγούμενο άρθρο

Seat Cupra

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα