• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Test @ PI
Βροχή την πρώτη ημέρα, 1ος ο Fores
Νέα 20/02/2017 - 12:51

O Xavi Fores με την ιδιωτική του Ducati πήρε την πρώτη θέση στο Phillip Island σήμερα, την πρώτη ημέρα του τεστ που διεκόπηκε νωρίτερα λόγω βροχής.

 

Ο αναβάτης της Barni Racing κατάφερε κι έγραψε 1:31,412 όταν οι συνθήκες της πίστας ήταν οι καλύτερες δυνατές, αφήνοντας δεύτερο τον Jonathan Rea.

 

Ο Rea - που μέχρι στιγμής είναι πρώτος σε όλα τα τεστ που έχει συμμετάσχει - έμεινε τέσσερα δέκατα πίσω από τον Ισπανό και την Ducati του.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι το πρώτο και μοναδικό τεστ του 2017, που οι αναβάτες των SBK-Motul δίνουν όλοι μαζί το παρών στην πίστα.

 

Την ταχύτητά του και τα βήματα προόδου που έχει κάνει, έδειξε ο Marco Melandri σήμερα, φέρνοντας την εργοστασιακή Ducati του στην τρίτη θέση.

 

Καλά στοιχεία έδειξε και ο νεοφερμένος στην Pata Yamaha, Michael Van der Mark, ο οποίος πήρε την 4η θέση αν και 1δ πίσω από τον Fores.

 

Εντύπωση κάνει και ο πέμπτος χρόνος του Leon Camier, ο οποίος δείχνει έτοιμος να συνεχίσει τις εξαιρετικές του περσινές εμφανίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε τεστ φέτος.

 

Πιο πίσω ακολουθεί ο Tom Sykes με την εργοστασιακή του Kawasaki, ενώ τον ακολουθεί ο Alex de Angelis που έκανε καλή εμφάνιση με τη νέα του ομάδα (Pedercini Kawasaki).

 

Πολύ πιο πίσω απ’ ότι θα περίμενε κανείς ήταν ο Chaz Davies (Arubai.it Ducati), με τους Lorenzo Savadori (Aprilia) και Alex Lowes (Yamaha) να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Εκτός αυτής, για λίγο, έμεινε το δίδυμο της Red Bull Honda, με το δίδυμο της BMW - Jordi Torres και Markus Reiterberger - να βάζουν ανάμεσά τους τον Eugene Laverty της Aprilia.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν μπορείς να είσαι σταρ

« Προηγούμενο άρθρο

Meregalli: Είναι η ηλικία του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα