• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επανάσταση με τον κινητήρα!
Για τον Marquez την τελευταία ημέρα
Νέα 17/02/2017 - 13:57

Σύμφωνα με τον Marc Marquez, η Honda έκανε ένα γιγαντιαίο βήμα με τον νέο της κινητήρα την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Αυστραλία.

 

Παρά το ότι ήταν γρήγορος και την Τετάρτη αλλά και χτες, ο Marquez δήλωνε ότι ακόμα δεν έχουν προσαρμόσει όπως θα ήθελε τα ηλεκτρονικά στον καινούργιο τους (big-bang) κινητήρα.

 

Ωστόσο σήμερα τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά και στους 96 γύρους που έκανε - έχοντας τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους - η πρόοδος που έγινε στο κομμάτι του κινητήρα ήταν επαναστατική.

 

«Κάθε μέρα έλεγα ότι μας λείπει κάτι στα ηλεκτρονικά για τον κινητήρα. Ωστόσο σήμερα και ειδικά το απόγευμα, βελτιωθήκαμε πάρα πολύ».

 

«Το πρωί κάναμε μια πολύ μεγάλη αλλαγή και γενικά δοκιμάσαμε μερικά ακραία σενάρια. Το απόγευμα όμως ρίξαμε το βάρος στο βασικό μας στήσιμο, δουλεύοντας στα προβλήματά μας».

 

«Σχεδόν σε κάθε έξοδο ο χρόνος ερχόταν όλο και πιο εύκολα, επειδή ένοιωθα καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Φαίνεται ότι η ομάδα αρχίζει και καταλαβαίνει τι θέλω με αυτόν τον κινητήρα. Και δεν είναι το τι θέλω, αλλά να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

 

Η μεγάλη πρόοδος για τον Marc Marquez ήρθε σε ένα πολύ καλό χρονικό σημείο, με μόλις τρεις ημέρες δοκιμών πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

«Κάναμε πάνω από 100 γύρους χτες και χάσαμε πολύ ώρα, αλλά είναι λογικό. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι σημαντικό να φτάσουμε δυνατοί στο Qatar».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν είμαι το σημείο αναφοράς!

« Προηγούμενο άρθρο

Ακόμα «αμφιβάλλει» ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα