• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Δεν σκέφτομαι το 3 στα 3
Η σχέση μου με τη μοτοσυκλέτα είναι πιο δυνατή
Νέα 12/02/2017 - 11:51

Στην ένατη σεζόν του στα SBK - και τρίτη συνεχόμενη με την Kawasaki - ο Jonathan Rea θα προσπαθήσει να πάρει έναν τρίτο συνεχόμενο Τίτλο.

 

Τα αποτελέσματά του, από τότε που πήγε στην KRT, είναι εντυπωσιακά και το ίδιο δυνατός παρουσιάζεται φέτος και στα χειμερινά τεστ.

 

Ωστόσο ο ίδιος ο Ιρλανδός άσος παρουσιάζεται προσγειωμένος και προτιμά να μην μιλά για το 3 στα 3. Αυτό δήλωσε στην παρουσίαση της ομάδας στην Βαρκελώνη.

 

«Δεν σκέφτομαι το 3 στα 3. To 2017 ξεκινάμε και πάλι από το μηδέν. Τα χειμερινά τεστ πήγαν καλά και η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε».

 

«Βήμα-βήμα δυνάμωσα κι εγώ. Η σχέση μου με τη μοτοσυκλέτα είναι ακόμα πιο δυνατή. Ξέρω πως να κερδίσω τον Τίτλο. Ξέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας».

 

«Για τους μόνους που πρέπει να ανησυχούμε, είναι για τους εαυτούς μας».

 

«Η φιλοσοφία μας είναι βήμα-βήμα και θα δουλέψουμε με αυτό κατά νου, προσπαθώντας να πάρουμε το Πρωτάθλημα».

 

Φέτος το ξεκίνημά του με την Kawasaki είναι ίσως το καλύτερο από το 2015 που πήγε για πρώτη φορά στην ομάδα. Αυτό «βγαίνει» και από τις δηλώσεις του.

 

«Νοιώθω πραγματικά όλα βγαίνουν τελείως φυσικά. Δεν πάω έξω και ξεσκίζομαι για το χρόνο. Κάναμε τις δοκιμές μας και νοιώθω πολύ άνετα με τη μοτοσυκλέτα».

 

Τα εύσημα ανήκουν και στον αρχιμηχανικό του, τον Pere Riba. «Αυτός είναι που καταστρώνει τη στρατηγική μας για το χειμώνα, τι θα δοκιμάσουμε, πότε και που».

Επόμενο άρθρο »

Marinelli: Έτοιμος για Τίτλο ο Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Migno: Διψάω για συγκινήσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα