• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bulega: Ο Valentino;
Μου είπε να τα πάω καλύτερα!
Νέα 10/02/2017 - 15:15

Μετά τους τραυματισμούς, που του στέρησαν την ευκαιρία να παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο του Rookie της χρονιάς 2016, ο Nicolo Bulega ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση.

 

«Στο τέλος της περσινής σεζόν λίγο το χάσαμε, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή και θετική χρονιά», σχολίασε ο αισιόδοξος Bulega.

 

Ο Ιταλός μίλησε στους δημοσιογράφους που είχαν προσκληθεί να παρακολουθήσουν από κοντά τη χτεσινή παρουσίαση της ομάδας SKY VR46 στο Μιλάνο. Ανάμεσά τους και ο «δικός μας» Δημήτρης Διατσίδης.

 

«Δεν μένω όμως και πολύ στα περσινά, διότι δεν ήταν εξ ολοκλήρου δικό μου λάθος. Στο Phillip Island ήμουν δυνατός και με έριξαν. Στην Sepang έπεσε ένας μπροστά μου και τραυματίστηκα».

 

«Πλήρωσα και την απειρία μου. Σε κάποιους αγώνες θα μπορούσα τη νίκη, αλλά μου την πήραν μέσα από τα χέρια μου. Φέτος δεν θα έχω το μειονέκτημα ότι δεν ξέρω τις πίστες και θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος».

 

«Πέρυσι έκανα προπόνηση, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν βελτιώθηκα πολύ. Τώρα προπονούμαι πιο εντατικά. Ξέρω ότι χρειάζεται να κάνω ακόμα ένα βήμα για να παλέψω για τον Τίτλο».

 

Τι βήμα είναι αυτό; «Απλά να είμαι πιο γρήγορος», απαντά αποστομωτικά ο Bulega και συνεχίζει: «Λόγω του ύψους και του βάρους μου, δυσκολεύομαι στην επιτάχυνση από κλειστές στροφές. Πάω καλά όμως στις ανοιχτές».

 

Στα φαβορί για τον Τίτλο συγκαταλέγει πολλούς Ιταλούς: «Τον Bastianini, τον Antonelli, τον Fenati, τον Migno», αλλά και δύο Ισπανούς: «Τον Mir και τον Canet».

 

Πολλοί όμως βάζουν και το δικό του όνομα στη σχετική λίστα των φαβορί. Νοιώθει την πίεση ο Nicolo;  Η απάντησή του ήταν διπλωματική:

 

«Περισσότερο είναι οι πιο έμπειροι πιλότοι, αλλά κι εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να είμαι μαζί τους και να κερδίσω».

 

Τέλος, μίλησε για τον «δάσκαλο» Valentino Rossi αλλά και για το αν θα είναι αυτή η τελευταία του σεζόν στην μικρή κατηγορία.

 

«Ο Valentino μου είπε να τα πάω καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Ήμουν έβδομος κι έτσι το λιγότερο που θέλω είναι η πεντάδα».

 

«Δεν το κρύβω ότι θα πάω στην Moto2, που μου ταιριάζει καλύτερα λόγω σωματότυπου».

 

«Ξέρω όμως ότι πρώτα πρέπει να τα πάω καλά στην Moto3 και γι’ αυτό θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό πριν αλλάξω κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Migno: Διψάω για συγκινήσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa αξίζει έναν Τίτλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα