• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Test Valencia: Ημ. 2
“Καθάρισε” και πάλι ο Bendsneyder
Νέα 10/02/2017 - 11:57

Ο καιρός ήταν πολύ βελτιωμένος τη δεύτερη - και τελευταία - ημέρα δοκιμών στην Valencia, κάτι που επέτρεψε στους αναβάτες να εκμεταλλευτούν όλο το χρόνο στην πίστα.

 

Αυτός που ξεχώρισε και πάλι, όπως την πρώτη ημέρα, ήταν ο Bo Bendsneyder που ξεκινά τη δεύτερή του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Red Bull KTM Ajo.

 

Ο Ολλανδός έκανε χρόνο στο 1:39,756. Στην άλλη πλευρά του γκαράζ της ομάδας του Ajo, ο Niccolo Antonelli είχε ως καλύτερο χρόνο το 1:40,280.

 

Αρκετούς γύρους, πάνω από 60, έκανε στην Ισπανική πίστα και το δίδυμο της Estrella Galicia, με τον Canet να κερδίζει τον Enea Bastianini.

 

Βέβαια ο τελευταίος δεν κυνήγησε το χρόνο, αλλά εστίασε περισσότερο στο ρυθμό αγώνα. Ο Canet έκανε 1:39,807 και ο Bestia 1:40,826.

 

Μετά την πρώτη ημέρα, που οι δυνατοί άνεμοι δεν τον άφησαν να κάνει παρά ελάχιστους γύρους, ο Romano Fenati επέστρεψε στην πίστα.

 

Το 1:40,106 που πέτυχε τον ανέβασε στην τρίτη θέση. Τέταρτος ήταν ο Jorge Martin, το καινούργιο απόκτημα του Gresini.

 

Ο ομόσταυλός του, Fabio Di Giannantonio, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο αλλά δεν απέφυγε μια πτώση στο τέλος. Από το highside που είχε, έσπασε την κλείδα του.

 

Πτώση είχε και ο John McPhee, ο οποίος μόλις πριν λίγες ημέρες ανάρρωσε από το σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι στο Phillip Island.

 

Ευτυχώς ο Σκωτσέζος δεν έπαθε κάτι και συνέχισε τη δουλειά του.

 

Πέρα από τους παραπάνω, στην Ισπανική πίστα ήταν και οι Juanfran Guevara και Gabriel Rodrigo της RBA Racing.

 

Μαζί τους οι Kaito Toba και Nakarin Atiratphuvapat της Honda Team Asia και οι Tony Arbolino και Tatsuki Suzuki της SIC58 Squadra Corse.

 

Μεγάλη απούσα ήταν η ομάδα του Valentino Rossi, SKY VR46, που χτες το βράδυ έκανε την παρουσίασή της στο Μιλάνο.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Επανεκκίνηση!

« Προηγούμενο άρθρο

KRT: Η παρουσίαση της ομάδας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα